Hayirli olsun, insallah saglikla kavusursunuz. Ne kadar sure gun de kacar defa ictiniz bu karisimi?Kızlar bende sizin gibiydim. 1 sene olmayınca doktora gittim. Adetlerim çok düzensiz değildi. 31 günde bir olurdu. O ay aksayinca bişey olduğunu anladım. Baktılar küçük küçük kistler gördüler. Tahlil yapıldı. Fsh 5.63 lh 15 çıktı. Doktor önümüzdeki ay rahim filmi de cektir. Önümüze bakalım dedi. Cektirmeyi bekliyordum. 3 gun geçince test yaptım ve kopkoyu 2 çizgi gördüm. 7 haftalik hamileyim.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civan percemini alıp karıştırıp icmistim. Sanırım bu yaradı. Tavsiye ediyorum şiddetle.
Sağolun. Darısı en yakın zamanda başınıza inşallah.Hayirli olsun, insallah saglikla kavusursunuz. Ne kadar sure gun de kacar defa ictiniz bu karisimi?
Ben bitkisel ürünlerin gucune kesinlikle inaniyorum. Zaten forumda da ozellikle hayit tohumunun kadin hormonlarini dengeledigine dair tecrubeyle sabit bir cok konu var , siz de buna bir orneksiniz.Bilmiyorum kafam cok karisik, doktor tavsiyesiyle direkt klomenle baslayacaktim surece yaşimdan dolayi. Ama belki de once careyi dogadan aramak daha mantikli olacak.Sağolun. Darısı en yakın zamanda başınıza inşallah.
Adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım. Sabah akşam ucunu karıştırıp 1 tatlı kaşığı kadar sıcak suya attım. 10 dakika bekletip içtim. Ama hiç aksatmadim. Bende sürekli birseyler duyuyordum. Deneyeyim demiştim. Allah bilir tabiki ama etki ettiğini düşünüyorum.
Kaç yasindasiniz? Ben 31 idim. Bana hep soğan kürü yap diyorlardı. Hep erteledim. Bu üç bitkiyi okudum Saraçoğlundan. Bundan sonra da soğan kuru yapacaktım. Özellikle pkolular için hormonları dengelemek çok önemli. Klomen bile kullanan bence bunu 2 ay icmelisin. Ben 3 ay içmeyi düşünüyordum.Ben bitkisel ürünlerin gucune kesinlikle inaniyorum. Zaten forumda da ozellikle hayit tohumunun kadin hormonlarini dengeledigine dair tecrubeyle sabit bir cok konu var , siz de buna bir orneksiniz.Bilmiyorum kafam cok karisik, doktor tavsiyesiyle direkt klomenle baslayacaktim surece yaşimdan dolayi. Ama belki de once careyi dogadan aramak daha mantikli olacak.
Ben de 30 yasindayim.Yakinda 31 olucam.Sogan kuru denemeye kalktin ilk denemede afedersin cıkardim,midem cok hassas yapamiyorumKaç yasindasiniz? Ben 31 idim. Bana hep soğan kürü yap diyorlardı. Hep erteledim. Bu üç bitkiyi okudum Saraçoğlundan. Bundan sonra da soğan kuru yapacaktım. Özellikle pkolular için hormonları dengelemek çok önemli. Klomen bile kullanan bence bunu 2 ay icmelisin. Ben 3 ay içmeyi düşünüyordum.
Mide problemi olanlara tavsiye edilmiyor ben de bu yüzden yapmıyorum bazen soganin kokusundan bile midem rahtsiz olur bu lh i bi dusursek ahh önemli bi kistim yok suan temiz çıktı çok şükür ama regl gelmiyor 45. Gün ve hala olmadımBen de 30 yasindayim.Yakinda 31 olucam.Sogan kuru denemeye kalktin ilk denemede afedersin cıkardim,midem cok hassas yapamiyorum
Benim prolaktin hep 16 20 çıktı geçen ay 54 çıkınca korktum ama doktor bana pek takilmiyoruz strese bağlı çıkıp inebilir prolaktin gogusten sıvı gelmiyorsa sıkıntı değil dedibende prolaktin 35 olduğu halde doktorum ilaç vermedi sınır dedi geçti ,pco var üstüne üstlük yumurtlama olmuyormuş bu ay soğan suyu yaptım 15 gün içtim birde aslan pençesi içtim ara ara bakalım bat 10 mart şifamız Rabbimden
evet bende de önemsemedi Rabbim artık yüzümüzü güldürsün beklemek gerçekten çok zorBenim prolaktin hep 16 20 çıktı geçen ay 54 çıkınca korktum ama doktor bana pek takilmiyoruz strese bağlı çıkıp inebilir prolaktin gogusten sıvı gelmiyorsa sıkıntı değil dedi
Amin canım senin tam olarak nasıl hormonal mi kist var mı ?evet bende de önemsemedi Rabbim artık yüzümüzü güldürsün beklemek gerçekten çok zor
Aynen oyle benim de ultrasonda yumirtaliklar temiz gorunuyor ama.iste bu lh yuksekligi tek ve en onemli sorunMide problemi olanlara tavsiye edilmiyor ben de bu yüzden yapmıyorum bazen soganin kokusundan bile midem rahtsiz olur bu lh i bi dusursek ahh önemli bi kistim yok suan temiz çıktı çok şükür ama regl gelmiyor 45. Gün ve hala olmadım
bende pco varmış sağlı sollu inci gibi dizilmiş kistlermiş soğan suyu içtim 18 martta randevum var hsg isticek belli çektirmeden kontrol olmuş olucam bakalımAmin canım senin tam olarak nasıl hormonal mi kist var mı ?
Sogan ise yaradi mi acaba kistlerde merak ettim?bende pco varmış sağlı sollu inci gibi dizilmiş kistlermiş soğan suyu içtim 18 martta randevum var hsg isticek belli çektirmeden kontrol olmuş olucam bakalım