LH hormonu yüksekliği ! Pco ve gebelik süreci ..

elmol

Meleğim gelmiş hoşgelmiş ❤ 17/07/2017
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
10.534
9.312
Merhaba hanımlar burada birçok konuyu benzer süreçleri okudum kendi sürecimden de bahsedip yeni bi konu olsun istedim,
benim yaklaşık 6 sene öncesinden adet düzensizliğiyle gittiğim doktorla başladı sürecim
o zamanlar fsh 5.70 lh 16 larda ve iki yumurtalıkta da 3.5 cm kistler mevcuttu o dönem di-pro diye bir iğne oldum ardından bir yıla yakın yasmin kullandım sonrasında hiçbir tedavi veya kontrol olmadım bir yıl önce tekrar adetim gecikti gittiğimde sadece sağ yumurtalıkta 2 cm kist mevcuttu başka test olmadım zaten o gün adette olmuştum şuan evlendiğim için durumumu merak edip doktora çıktım adet üçüncü gün testlerimde fsh 4.53 lh 9.03 çıktı ve klomen e başladım bir ay sonra da yumurta takibine başlayacağımızı söyledi doktor

Merhaba elmol pco basliklarini ararken buldum burayi, ayni durumdayim iki aydir ciddi adet duzensizligi ve uzamasiyla bogusurken daha yeni pcolu oldugumu ogrendim, hep mi boyleydi yeni ni ortaya cikti bilmiyorum ama sanirim benim de klomenle birlikte zorlu surecim baslayacak yakinda. Bebek sahibi olmak ne zormus

Merhaba bende tam bir yıldır Bebek için bekliyoruz. Benimde fsh 4 lh 8 çıktı. Bir doktor pko olduğunu söyledi başka bir doktor da olmadığını söyledi. Adetlerim hep düzenliydi. Hiçbir zaman adet olamama sorunum olmadı. Ovülasyon testleriyle ymurtamın çatladığını biliyordum. Sadece 32 günde bir döngüm ve 18. Gün yumurtluyorum.
Bir kere yumurta takibi yaptık olmadı bir kere de başka bir doktorla klomen kullandım bir ay. Üç yumurtam oluştu ve yine olmadı. SonraEşimin hız değeri biraz düşük geldi ama doktor bu değerlerle de olur Dedi. Ama klomene ara vermek istedim. Artık hız mı etkiliyor benim ilk doktorumun söylediği pko mu etkiliyor bilemedim mart ayında tekrar başka bir doktora gidip klomen li sürece merhaba diyecem galiba bilmiyorum

bluehumma bluehumma merhaba. Ben de son iki aya kadar senin gibi 32 33 gunde bir duzenli adet oluyordum.Gecen ay epey bi gecikme yasayinca hormonlarima bakildi fsh 4 lh 11 civari cikti.Sonucu gosterdigim her doktor evet pcolusun ve hamile kalman tedavisiz cok zor dedi.Isin tuhaf yani su ,ben gecen sene iki ayda hamile kalmistim ( malesef 5. Ayda kaybettim) . Bunu soyledigim her doktor saskinlikla karsiliyor. Ama anladigim şu ki lh degeri fsh dan yuksekse pco odugumuz kesinkik kazaniyor.Ben de yaklasik.6 aydir bekliyorum ne olacak ne yapilacak hic bilmiyorum.

Kızlar bende sizin gibiydim. 1 sene olmayınca doktora gittim. Adetlerim çok düzensiz değildi. 31 günde bir olurdu. O ay aksayinca bişey olduğunu anladım. Baktılar küçük küçük kistler gördüler. Tahlil yapıldı. Fsh 5.63 lh 15 çıktı. Doktor önümüzdeki ay rahim filmi de cektir. Önümüze bakalım dedi. Cektirmeyi bekliyordum. 3 gun geçince test yaptım ve kopkoyu 2 çizgi gördüm. 7 haftalik hamileyim.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civan percemini alıp karıştırıp icmistim. Sanırım bu yaradı. Tavsiye ediyorum şiddetle.

Kızlar bende sizin gibiydim. 1 sene olmayınca doktora gittim. Adetlerim çok düzensiz değildi. 31 günde bir olurdu. O ay aksayinca bişey olduğunu anladım. Baktılar küçük küçük kistler gördüler. Tahlil yapıldı. Fsh 5.63 lh 15 çıktı. Doktor önümüzdeki ay rahim filmi de cektir. Önümüze bakalım dedi. Cektirmeyi bekliyordum. 3 gun geçince test yaptım ve kopkoyu 2 çizgi gördüm. 7 haftalik hamileyim.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civan percemini alıp karıştırıp icmistim. Sanırım bu yaradı. Tavsiye ediyorum şiddetle.
Hayirli olsun, insallah saglikla kavusursunuz. Ne kadar sure gun de kacar defa ictiniz bu karisimi?

Hayirli olsun, insallah saglikla kavusursunuz. Ne kadar sure gun de kacar defa ictiniz bu karisimi?
Sağolun. Darısı en yakın zamanda başınıza inşallah.
Adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım. Sabah akşam ucunu karıştırıp 1 tatlı kaşığı kadar sıcak suya attım. 10 dakika bekletip içtim. Ama hiç aksatmadim. Bende sürekli birseyler duyuyordum. Deneyeyim demiştim. Allah bilir tabiki ama etki ettiğini düşünüyorum.

Sağolun. Darısı en yakın zamanda başınıza inşallah.
Adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım. Sabah akşam ucunu karıştırıp 1 tatlı kaşığı kadar sıcak suya attım. 10 dakika bekletip içtim. Ama hiç aksatmadim. Bende sürekli birseyler duyuyordum. Deneyeyim demiştim. Allah bilir tabiki ama etki ettiğini düşünüyorum.
Ben bitkisel ürünlerin gucune kesinlikle inaniyorum. Zaten forumda da ozellikle hayit tohumunun kadin hormonlarini dengeledigine dair tecrubeyle sabit bir cok konu var , siz de buna bir orneksiniz.Bilmiyorum kafam cok karisik, doktor tavsiyesiyle direkt klomenle baslayacaktim surece yaşimdan dolayi. Ama belki de once careyi dogadan aramak daha mantikli olacak.

Ben bitkisel ürünlerin gucune kesinlikle inaniyorum. Zaten forumda da ozellikle hayit tohumunun kadin hormonlarini dengeledigine dair tecrubeyle sabit bir cok konu var , siz de buna bir orneksiniz.Bilmiyorum kafam cok karisik, doktor tavsiyesiyle direkt klomenle baslayacaktim surece yaşimdan dolayi. Ama belki de once careyi dogadan aramak daha mantikli olacak.
Kaç yasindasiniz? Ben 31 idim. Bana hep soğan kürü yap diyorlardı. Hep erteledim. Bu üç bitkiyi okudum Saraçoğlundan. Bundan sonra da soğan kuru yapacaktım. Özellikle pkolular için hormonları dengelemek çok önemli. Klomen bile kullanan bence bunu 2 ay icmelisin. Ben 3 ay içmeyi düşünüyordum.

Kızlar hepinize merhaba bikem55 bikem55 tebrik ederim dediğini ilk regl de uygulucam malesef adet duzensizliklerim de peşinden başladı yıllardır gayet düzenli giden regl kilo alınca bozuldu kilonun da etkili olduğunu düşünüyorum bu durumda 56 kilodan 65 e çıktım evlendigimden beri 10. Ay oldu her ay bi kilo almışım ayrıca anti tpo yüksekliği ve d vitamini yetersizliği çıktı endokrine randevum var gidicem onlar için de

Kaç yasindasiniz? Ben 31 idim. Bana hep soğan kürü yap diyorlardı. Hep erteledim. Bu üç bitkiyi okudum Saraçoğlundan. Bundan sonra da soğan kuru yapacaktım. Özellikle pkolular için hormonları dengelemek çok önemli. Klomen bile kullanan bence bunu 2 ay icmelisin. Ben 3 ay içmeyi düşünüyordum.
Ben de 30 yasindayim.Yakinda 31 olucam.Sogan kuru denemeye kalktin ilk denemede afedersin cıkardim,midem cok hassas yapamiyorum

Ben de 30 yasindayim.Yakinda 31 olucam.Sogan kuru denemeye kalktin ilk denemede afedersin cıkardim,midem cok hassas yapamiyorum
Mide problemi olanlara tavsiye edilmiyor ben de bu yüzden yapmıyorum bazen soganin kokusundan bile midem rahtsiz olur bu lh i bi dusursek ahh önemli bi kistim yok suan temiz çıktı çok şükür ama regl gelmiyor 45. Gün ve hala olmadım :KK43:

bende prolaktin 35 olduğu halde doktorum ilaç vermedi sınır dedi geçti ,pco var üstüne üstlük yumurtlama olmuyormuş bu ay soğan suyu yaptım 15 gün içtim birde aslan pençesi içtim ara ara bakalım bat 10 mart şifamız Rabbimden

bende prolaktin 35 olduğu halde doktorum ilaç vermedi sınır dedi geçti ,pco var üstüne üstlük yumurtlama olmuyormuş bu ay soğan suyu yaptım 15 gün içtim birde aslan pençesi içtim ara ara bakalım bat 10 mart şifamız Rabbimden
Benim prolaktin hep 16 20 çıktı geçen ay 54 çıkınca korktum ama doktor bana pek takilmiyoruz strese bağlı çıkıp inebilir prolaktin gogusten sıvı gelmiyorsa sıkıntı değil dedi

Benim prolaktin hep 16 20 çıktı geçen ay 54 çıkınca korktum ama doktor bana pek takilmiyoruz strese bağlı çıkıp inebilir prolaktin gogusten sıvı gelmiyorsa sıkıntı değil dedi
evet bende de önemsemedi Rabbim artık yüzümüzü güldürsün beklemek gerçekten çok zor

Mide problemi olanlara tavsiye edilmiyor ben de bu yüzden yapmıyorum bazen soganin kokusundan bile midem rahtsiz olur bu lh i bi dusursek ahh önemli bi kistim yok suan temiz çıktı çok şükür ama regl gelmiyor 45. Gün ve hala olmadım :KK43:
Aynen oyle benim de ultrasonda yumirtaliklar temiz gorunuyor ama.iste bu lh yuksekligi tek ve en onemli sorun:KK43:

X