• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lh hormonu yüksekken düşürmeyi başaranlar-hamile kalanlar

yhyhyh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
128
3
16
34
Adana
mrb kızlar sanırım destegınıze ıhtıyacım var..
benım e2-38 fsh-8,58 lh-17,58 di gecen ay..hayıt suyu ıcmıstım onun mu faydası oldu bılmıyorum dun adetımın 2.gunu yaptırdıgım sonuclarım yarıyarıya dusmus e2-27,84 fsh 4,37 olmus ama lh aksine yukselmıs..17,58ken 23,39 olmus..6aydır bebek ıstıyoruz adet duzensızlıgı-pco var sımdıde hormonla basım dertte hamılelıgıme engel bu lh sanırım..lh ı dusurebılen hatta hamıle kalan arkadaslar nasıl basardınız bunuu

selam,hamile olduğunu görüyorum. ben de lh yüksekliğinden muzdaribim. bize umut olması açısından hamileleğik sürecini anlatır mısın mümkünse? yani lh nasıl düştü? bişeyler mi içtin? kendiliğnden mi oldu? :44:

Benimde FSH 4 lh 8 nazil dusurebilirim doktor olmayabilir dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim lh 3 ay önce 32 çıktı :43:
3 aydır evde kendi kendime soğan suyu,hayıt suyuvs uyguluyorum. bu ay adetimin 3. günü gidip tahlil yaptırıp bakıcam düşmüş mü diye :18:

selam,hamile olduğunu görüyorum. ben de lh yüksekliğinden muzdaribim. bize umut olması açısından hamileleğik sürecini anlatır mısın mümkünse? yani lh nasıl düştü? bişeyler mi içtin? kendiliğnden mi oldu? :44:

8.ayımda hamıle kaldım ama doktora bı sorunmu var dıye gidişimde 5aydır korunmuyoduk.lh sorunum vardı bıtek hayıt otu ıctım bı 15gun.diğer aydaysa agnucaston (hayıt hapı) bitkisel ilaç kullandım (adetımın ılkgunu baslamıstım) baskada doktorumun verdigı ılacları kullandım (serophene-estrofem) bukadar.bnm doktorum biraz farklıydı: ) tüm doktorlar yumurtlamada günaşırı ilişki der benimkı 7gün hergün günde enaz 2kez diyodu..Allahım isteyen herkesee en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasib etsinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8.ayımda hamıle kaldım ama doktora bı sorunmu var dıye gidişimde 5aydır korunmuyoduk.lh sorunum vardı bıtek hayıt otu ıctım bı 15gun.diğer aydaysa agnucaston (hayıt hapı) bitkisel ilaç kullandım (adetımın ılkgunu baslamıstım) baskada doktorumun verdigı ılacları kullandım (serophene-estrofem) bukadar.bnm doktorum biraz farklıydı: ) tüm doktorlar yumurtlamada günaşırı ilişki der benimkı 7gün hergün günde enaz 2kez diyodu..Allahım isteyen herkesee en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasib etsinn

bana cevap vermene ve bu sorunu yenmene çok ama çok sevindim. söylediklerin bana umut oldu. umarım ben de başarabilirim arkadaşım :40: agnucastonu doktor mu verdi,sen kendin mi karar verdin kullanmaya? bana da doktorum progestan verdi yükseklik için.

Inan dün gördüm yoksa daha önce yazardım ben kendım aldım doktor vermedı agnucastonu.ama progestan bende cok ıctım doktorum verıyodu hatta gecen ay yıne ıctım duauk tehlıkem oldugu ıcın.Allah yardımcın olsun cnm bebek için aylarca yıllarca ugrasan ınsanları düşündükce uzun bı süre hamılelugıme sevınemedım bıle..Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın Ramazan yuzu hürmetine herkese hayırlı sglıklı bebişler nasıb etsin

Inan dün gördüm yoksa daha önce yazardım ben kendım aldım doktor vermedı agnucastonu.ama progestan bende cok ıctım doktorum verıyodu hatta gecen ay yıne ıctım duauk tehlıkem oldugu ıcın.Allah yardımcın olsun cnm bebek için aylarca yıllarca ugrasan ınsanları düşündükce uzun bı süre hamılelugıme sevınemedım bıle..Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın Ramazan yuzu hürmetine herkese hayırlı sglıklı bebişler nasıb etsin

yaa çok teşekkür ederim,allah razı olsun. inşallah sen de bebeğini sağ salim doğruru,büyütürsün. progestanı kullanıp hormonlarıma yeniden baktırıcam,bakalım. herkes şifa bulur umarım :18:

Amin cnm inşallah Allahım hepimizinde gönlünün muradını versin :)))

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım hamileliğin.bişey sorcam bende agnucaston hapı kullanıyorum.kullanırken ne gşbi etkiler gördün.belirtiler nelerdi.tesekkürler

kızlar benimde lh sonuçları çok aşırı yüksek çıktı tam 115 sonuçları böyle çıkan varmı acaba

Hayır canım adetten 9gun önce kanamalarım oldu tahlil yaptırdım ama.çok fazla çıkıtı doktor tekrar tahlil yaptır dedi

Hayır canım adetten 9gun önce kanamalarım oldu tahlil yaptırdım ama.çok fazla çıkıtı doktor tekrar tahlil yaptır dedi

adetin 3. günü çıkan sonuç önemli. 115 çok yüksek çünkü. ben şimdiye kadar en yüksek kendiminkini duydum,gördüm. o da 35 :KK43:

Doktor hata olabilir dedi yada kan pırtılaşması olabilir dedi sonuç doğru ise ilaç tedavisine başlayacağım yine de cuma gününe randevu aldım

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim eski sonuçlara doktorda şaşırdı sonra tekrar tahlil yaptırdım sonuca bakınca doktor lh sonuçların düştüğünü söyledi peta hcg 1.6 çıktı çok sevindim

Back