- 23 Ekim 2023
- 115
- 110
- Konu Sahibi merve1234es
Hormon testi sonuçlarıma bakabilir misiniz ? Daha önce bu durumu yaşayan var mı ? Doktorum acil bulunduğum ilçeden ayrıldığı için sonuçlarımı gösteremiyorum ve başka doktorda yok
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ay öncede yaptırmıştım aslında hormon testi o zaman muayene de yapılmıştı herhangi bir sorun yoktu. Ağustos ayında bi adet geciktirici kullandım adet oldum bir sonraki ay adet olamadım doktora gittiğimde çatlamayan bi yumurta olduğunu bununda kiste dönüştüğünü söyledi ama adetle beraber atarsın demişti ve adet söktürücü verdi. Kullandıktan sonra adet oldum ve testimin sonucu bu ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştım. Ultrosonla karından baktı bir şey gözükmüyor dedi. Normalde adetlerim hep düzenli olur maxsimum 5 gün gecikme yaşanırdı. Şimdi bu sonucu görünce ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorumda yok paniğe kapıldımLh hormonu fsh dan yüksek olursa polikistik over sendromu düşünülür. Doktor ultrasonda da böyle bi görüntü görürse teşhisi koyar. Fsh da yüksek görünüyor ama yaptırdığınız laboratuvar değerleri içinde o sebeple yüksek değil sanırım
Sanırım o kiste dönüşen yumurta şimdide minik foliküllere dönüşmüş olabilir. Hormon sonuçları aşırı yüksek değil ama yinede yüksel çıkmış Farklı bi doktor da olsa gidip gösterirsen daha sağlıklı bilgi verecektir5 ay öncede yaptırmıştım aslında hormon testi o zaman muayene de yapılmıştı herhangi bir sorun yoktu. Ağustos ayında bi adet geciktirici kullandım adet oldum bir sonraki ay adet olamadım doktora gittiğimde çatlamayan bi yumurta olduğunu bununda kiste dönüştüğünü söyledi ama adetle beraber atarsın demişti ve adet söktürücü verdi. Kullandıktan sonra adet oldum ve testimin sonucu bu ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştım. Ultrosonla karından baktı bir şey gözükmüyor dedi. Normalde adetlerim hep düzenli olur maxsimum 5 gün gecikme yaşanırdı. Şimdi bu sonucu görünce ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorumda yok paniğe kapıldım
Bu dediğiniz polikistik over bi anda böyle mi çıkıyor ortaya bugüne kadar her şey normaldiSanırım o kiste dönüşen yumurta şimdide minik foliküllere dönüşmüş olabilir. Hormon sonuçları aşırı yüksek değil ama yinede yüksel çıkmış Farklı bi doktor da olsa gidip gösterirsen daha sağlıklı bilgi verecektir
sonradan da çıkabiliyor ergenlikten de gelebiliyor. Adet döngülerinde aksama ekstra tüylenme vs gibi durumlara sebebiyet veriyorBu dediğiniz polikistik over bi anda böyle mi çıkıyor ortaya bugüne kadar her şey normaldi
Benim de 13 küsür çıkıyordu. Bitkisel karışım kullandım düştü.Hormon testi sonuçlarıma bakabilir misiniz ? Daha önce bu durumu yaşayan var mı ? Doktorum acil bulunduğum ilçeden ayrıldığı için sonuçlarımı gösteremiyorum ve başka doktorda yok
Nasıl bir karışım acaba ? Banada söyleyebilir misinizBenim de 13 küsür çıkıyordu. Bitkisel karışım kullandım düştü.
Fsh da çok çok çok az yüksek
Clife bitkisel karışım.Nasıl bir karışım acaba ? Banada söyleyebilir misiniz
Çok teşekkür ediyorumClife bitkisel karışım.
İnstagram sayfası var.
Reklam yapmış gibi oldum ama zaten birçok kullanan kişi vae kulüpten araştırabilirsiniz
Rica ederim sayfayla iletişime geçin her detayı verin kullandığınız ilaca kadar.Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim sayfayla iletişime geçin her detayı verin kullandığınız ilaca kadar.
Onlar en iyi şekilde yardımcı oluyorlar
Adetin 3.günü verilmediği için bir anlamı yokYumurtlama gününden bir gün onceymis bu tahlil kizlar eve geldim ertesi gün ovulasyon testi pik yaşayan var mı bu durumu cokmu yüksek
Ha tamam canım bı an yüksek çıkınca korktum ne yalan soyluyumAdetin 3.günü verilmediği için bir anlamı yok
O zamanki değerler anlatır durumu