Bu hamileliğe engel mi
Kizlar lh dusmeden hamile kalmak zor oluyo benim 13 du fsh 6 diydi pkoluydum matofin inofolic kullandim hsmile kaldm ama hamile kaldığım ay lh ye baktım 7 di fsh 6diydi düşmuştu yani
Cnm seker ilaci matofin verdi onu kullandim zaten ole bi istah kapatiyoki ister istrmez zayifliyorsun 60 kilodan 53 kiloya düştüm o şekilde düştü yani inofolic kullandigim ayda hamile kaldimpeki düşürmek için bir şey yaptınız mı?
Peki kilonuz normalin üzerinde miydi?Cnm seker ilaci matofin verdi onu kullandim zaten ole bi istah kapatiyoki ister istrmez zayifliyorsun 60 kilodan 53 kiloya düştüm o şekilde düştü yani inofolic kullandigim ayda hamile kaldim
60 kiloydum hic ilac icmeden seker hapina basladik 5 ay kullandim kepek ekmegi tatliyi kestim sonra klomdn inofolic basladm derken 53 le hamile kaldim cnmPeki kilonuz normalin üzerinde miydi?
benim doktorum maalesef hiçbir şekilde bilgilendirmedi hatta lh ve fsh değerlerime bile tam 6 ay sonra baktı.. lh değerim içinde onu düşürecek bir şey yok demişti o yüzden soruyorum kusura bakmayın. Henüz yeni doktor bulamadım.. :/
60 i
60 kiloydum hic ilac icmeden seker hapina basladik 5 ay kullandim kepek ekmegi tatliyi kestim sonra klomdn inofolic basladm derken 53 le hamile kaldim cnm
Iyi geceler cnm nedemek yardımcı olabildiysemçok çok teşekkür ediyorum.
iyi geceler
Kizlar lh dusmeden hamile kalmak zor oluyo benim 13 du fsh 6 diydi pkoluydum matofin inofolic kullandim hsmile kaldm ama hamile kaldığım ay lh ye baktım 7 di fsh 6diydi düşmuştu yani
Vitamin cnm pkolular kullanıyo hamile kalmaya yardımcı ben onla kaldımbenimde en son fsh 8 lh 12ydi hala hamile kalamadim. O kullandiginiz sey ne ilac mi bende kullansam mi acaba dusurmek icin
Pko degilim ama degerlerim sinirda bende kullansam olur mu acabaVitamin cnm pkolular kullanıyo hamile kalmaya yardımcı ben onla kaldım
Yanı eczanede satıliyo cnm sigorta karşılamıyor zaten denemek istersen kullan bana doktor yazmadı ama sordum kullanmak istediğimi kullan dediPko degilim ama degerlerim sinirda bende kullansam olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?