LH FSH dan yüksek olursa??

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
LH degeri FSH dan yuksek olursa pko mu olunuyor benim yuksek cıkmış bilgim de yok sormak istedim..

Bu hamileliğe engel mi

merhaba. Benim de lh değerim yüksek.
Çatlatma iğnesi vuruldum ama başarısız sonuçlandı.
Rahim filmi çektireceğim bir de.
Lh ve fsh tek başına hamileliğe engel ya da değil denmiyormuş bunun için rahim filmi ve amh testi yapılması gerekiyormuş.

Kizlar lh dusmeden hamile kalmak zor oluyo benim 13 du fsh 6 diydi pkoluydum matofin inofolic kullandim hsmile kaldm ama hamile kaldığım ay lh ye baktım 7 di fsh 6diydi düşmuştu yani

Cnm seker ilaci matofin verdi onu kullandim zaten ole bi istah kapatiyoki ister istrmez zayifliyorsun 60 kilodan 53 kiloya düştüm o şekilde düştü yani inofolic kullandigim ayda hamile kaldim
Peki kilonuz normalin üzerinde miydi?

benim doktorum maalesef hiçbir şekilde bilgilendirmedi hatta lh ve fsh değerlerime bile tam 6 ay sonra baktı.. lh değerim içinde onu düşürecek bir şey yok demişti o yüzden soruyorum kusura bakmayın. Henüz yeni doktor bulamadım.. :/

60 i
60 kiloydum hic ilac icmeden seker hapina basladik 5 ay kullandim kepek ekmegi tatliyi kestim sonra klomdn inofolic basladm derken 53 le hamile kaldim cnm

Kizlar lh dusmeden hamile kalmak zor oluyo benim 13 du fsh 6 diydi pkoluydum matofin inofolic kullandim hsmile kaldm ama hamile kaldığım ay lh ye baktım 7 di fsh 6diydi düşmuştu yani

benimde en son fsh 8 lh 12ydi hala hamile kalamadim. O kullandiginiz sey ne ilac mi bende kullansam mi acaba dusurmek icin

benim lh 14 fsh 5.9 çıktı doktor polikistik over falan demedi ben de eğer kullanmam gerekiyorsa erken tedavi için kullanayım bu ilaçları diyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…