9 Aralık 2011 tarihinde TORIUM AVM de bulunan LG Bayiinde diğer adıyla (Simport Ev Aletleri Müh. Hiz. Tic. Lim. Şirketi) bir elektirikli süpürge beğendim. Ellerinde sadece teşhir ürünü bulunduğunu sıfır ürün geldiğinde evimize gönderebileceklerini söylediler. Ben de kabul ettim. 13 Aralık'ta ürün kapıya geldi parayı ödedim faturayı istedim kapıya gelen görevli fatura bende değil kutudadır dedi ve gitti. Kutuyu açtım ne fatura var ne garanti belgesi üstelik ürün sıfır değil teşhir ürünü. Sinirlerim çok bozuk kaç gündür uyuyamıyorum
Ertesi gün firmayı aradım geçen diyalog şu şekildedir.
Ben -Garanti belgesini neden imzalamadınız ?
Satıcı -Size gönderdiğimiz kutu hiç açılmamış olduğundan garanti belgesini imzalamıyoruz fatura garanti yerine geçer hanfendi.
Ben - Fatura da göndermemişsiniz ????
Satıcı -Aaa öyle mi göndermemiş miyiz?
Ben -Söylediğiniz gibi ürün "kutusu açılmamış" sıfır ürün değil teşhir ürününü göndermişsiniz. Ben ürünü iade etmek istiyorum..
-SESSİZLİK-
Satıcı - Biz sizinle öyle anlaşmıştık siz teşhir ürününü kabul etmiştiniz.
Ben hakkımı savununca üstüne edilen hakaretleri yazmıyorum buraya.
Firma faturayı 16 aralık tarihinde kargoya vermiş. Tarih 18 aralık fatura elime hala geçmedi. ürünü iade etmek istediğimi söylediğimde faturayı 9 ARALIK tarihine kesildiğini ve ürünü iade alamayacaklarını söylüyorlar.
Faturanın geç gelmesi benim değil suçum mu? Ben fatura istemesem bu insanlar vergi kaçırmayı planlıyorlardı. Ben neden kullanılmış çizilmiş ürüne 700TL vereyim???
İnsanı resmen salak yerine koymaya çalışıyorlar. İnternette 550 liraya satılan ürünü daha güvenilir diye bayiden alalım dedik (nakitte 700 tl verdim
(( )
siz siz olun bayii diye kimseye güvenmeyin.