LG mi yoksa Samsung mu?

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Arkadaşlar merhaba;
Ben LG nin dirct dirive serisi ve Samsung 'un eco bubble serisini beğindim.
İkisi de 7 kg lik ve fiyat konususnda çok bir fark yok sizce hangisi daha uzuzn ömürlü ve daha kullanışlıdır?

Bir de sormak istediğim şu var. Birsi 1000 devirli diğeri de 1200 devirli hangisi daha avantajlı olur acaba?

Bence Samsung al teknolojisiyle ilgili hep güzel yorumlar duyuyorum bir yandan da Türkiye'de servis ağı genişliyor. LG'nin de teknolojisi güzel fakat servis sıkıntısı yaşama ihtimalin yüksek 800-1000 devir yeterli oluyormuş o yüzden her ikisi de süper bence diğer özelliklerini karşılaştırmaya bak derim.

Bende beyaz eşya konusunda kararsızım annem lg bulaşık çamaşır artı buzdolabı kullanıyo bulaşık makinesi berbat ama diğeri gayet iyi servis konusundada harika.Samsungları ben çok beğeniyorum ama teknik servisi köüymüş parça temin edilmiyomuş falan bilemedim bende napsam

şunu söyliyim, samsung ve lg den mümkünse uzak durun,çin ya da kore? malı almayın,uzak doğu üretim almayın cünkü ileride sorun yaşarsanız,servisin elinde de yoksa yedek parca, haftalarca parca beklersiniz uzak doğudan parca gelsin diye,zaten ikisi de servis olarak berbat durumdalar,krurlumda hepsi gelir,ileride muhattap bulamazsınız,satıcılara cok inanmayın,beyaz eşyada alınacak 3 marka var bence,

1. Elektrolux (isveç) - AEG (almanya) , çam. mak. italyada üretilir - www.aeg.com.tr/‎ Electrolux | Ana sayfa
2. Hoover (italyan) çam. mak. italyada üretilir - Hoover-Generation Future: aspirapolvere ed elettrodomestici
3. Bosch (almanya) - Siemens (almanya) çam. mak. almanya-ispanya ve türkiyede üretilir. - Bosch Türkiye | Bosch Türkiye

bunlardan şaşmayın , bu firmalar sadece beyaz eşya üzerine,tank gibi cihaz üretiyorlar..

iyi ki girmişim buraya bunları öğrendiğim iyi oldu

Bence LG çamaşır makinelerindeki gürültü ve titreme ile ilgili çözüm üretmişler. Ben samsung makine kullandım memnundum ama 3 sene sonra titreme olmaya başlamıştı. Alırsam tekrar LG almak istiyorum.

Valla tüm beyaz eşyalarım Arçelik, bol servis bol yedek parça sorunsuz satış ve kullanım. Annemin ilk beyaz eşyalarından tutun 37 senelik kullandığı tüm beyaz eşyalara kadar hepsi hep Arçelik'ti. Bende hiç tereddüt etmeden herşeyimi Arçelik aldım, ohh valla çokta memnunum. Söz verdikleri tarih ve saatte tık diye geldiler kurdular. Hiç sorunsuz kullanıyorum 3 aydır. Tabi bir de, beyaz eşyanın şans işi olduğuna da çok inanırım, kimisi de Arçelik almıştır bin pişman olmuştur. Anneme samsung telefon aldık kadın bin pişman oldu servisten gelemedi telefon, ben aldım daha tık demedi çalışıp duruyor

Bu arada düğünümden 2 ay önce annem kendi için deriin dondurucu bakıyordu, Bosch baktık, kardeşim aynen şöyle dedi "çıkın bu mağazadan ya, karton gibi buna mı para vericez" sahiden çok kötüydü. Bu kadar adi, bu kadar estetikten uzak bir cihaz yoktur sanırım. Ayrıca, eşimin evlenmeden önceki buzdolabı bosch'tu. Evleneceğimiz zaman ne alsak acaba dedim "Bosch olmasında ne olursa olsun " dedi

Offf ne zormuş bu beyaz eşya ben de bugün bi tanıdığa sordum samsung çamaşır makinesi almış sakın alma hiç güzel sıkmıyor diyo ( Sanırım tamamen şans işi çünkü birinin çok memnunum dediği modele bir başkası illlah diyebiliyor

yok annem şunu kullandı teyzem bunu kullandı memnun veya memnun değil gibi sözlere hiç inanmıyorum elektronik işinde marka saçma.. ankastre set araştırıyorum tekada bile patlayan ürüner olmuş. o yüzden markaya bakmıyorum artık. sizde markaya hiç kafanızı takmayın derim, olacaksa hepsinde oluyor sorun. ben beyaz eşyamı samsung inox, tvmi lg aldım. şöyle bi şey söyleyip yardımcı olabilirim umarım, ne kadar fazla programlı ürün kullanırsanız bozulma riski o kadar fazla bence.. en iyisi istediğin özellikleri karşılayan al da bari içinde kalmasın ee artık hayırlısı kızlar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…