Kızlar merhaba... Düğünüme 5 ay kaldı biz beyaz eşya almak istiyoruz.Birkaç marka arasında kaldık karar vermekte zorlanıyorum.Benim kafamda ilk önce belirlediğim marka bosch'tu.Ama artık türkiyede üretimi yapıldığını ögrendim almanya üretmi değilmiş birde buzdolabında çok şikayet olduğunu duyunca vazgeçtik ve samsung da karar verdik.onunla ilgili araştırma yapıyorum ama bugun tesadüfen Lg magazasına girdik onlarda fena değil.kullanan var mı varsa tecrübelerinizi yazabilir misiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buzdolapları ve Derin Dondurucular LG MARKA
- Konu Sahibi tuubats
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2014
- 60
- 17
- 98
- 49
Lg markasını 3 yıldır kullanıyorum. çok memnunum. özellikle ionizer teknolojisi ile yiyecekler hiç bozulmuyor. meyveler günlerce tazecik duruyor. nerdeyse bir meyve 12-13 gün rahat il günkü gibi duruyor. Zahten Siemens ve Bosch markalarının 3.000 tl nin üzerindeki (lüx) buzdolaplarına bakarsanız çoğu LG üretimidir. Siemenste 3.000 tl ye satılan model LG de 2.000 tl.... fakat LG nin benim gözümdeki tek dezavantajı şudur ki Türkiye servis elemanlarında çok iş yok. bilgileri yetersiz bence ve LG türkiyedeki beyaz eşyalarına 2 yıl garanti veriyor. Diğer firmalar 3 yıl garanti verirken 2 yıllık garanti bana iyi gelmedi. diğer tüm özellikleri çok iyi. arıza da yapmadı. sessizde çalışıyor. Ben çok memnunum. tavsiye ederim sizede.. birde unutmuşum, LG nin buzdolapları Güney Korede üretiliyor. Samsung gibi çin üretimi değil.
- 30 Ekim 2016
- 142
- 91
- 48
Tercihiniz ne oldu? Lg ise memnun musunuz? Ben de lg buzluğu altta olan buzdolabı tercih ettim. İlk tercihim bosch olmuştu fakat ben de sizin gibi araştırdım ve memnun olanlar %10 bile değildio yüzden lg'ye yöneldim.Kızlar merhaba... Düğünüme 5 ay kaldı biz beyaz eşya almak istiyoruz.Birkaç marka arasında kaldık karar vermekte zorlanıyorum.Benim kafamda ilk önce belirlediğim marka bosch'tu.Ama artık türkiyede üretimi yapıldığını ögrendim almanya üretmi değilmiş birde buzdolabında çok şikayet olduğunu duyunca vazgeçtik ve samsung da karar verdik.onunla ilgili araştırma yapıyorum ama bugun tesadüfen Lg magazasına girdik onlarda fena değil.kullanan var mı varsa tecrübelerinizi yazabilir misiniz?