Buzdolapları ve Derin Dondurucular LG GC-B559EQQZ (Beyaz) Buzdolabı

geceninbanaoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
142
91
Aramızda bu buzdolabını kullanan var mı? Çeyizim için aldım. LG buzdolabı konusunda çok başarılıymış yaptığım araştırmalara göre. 10 yıl motor garantisi veriyolar. Sitesinde ve katalogtaki görsellerde tek sebze çekmecesi görülüyor ama aslında 2 adet çekmecesi var. Üstteki sebzeliğe sucuk salam sosis peynir zeytin gibi kahvaltılıklar koyabilir miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bende 5 ay sonra evlenicem kısmetse çok araştırdım lg de karar kıldım ama herkes servisine kolay ulaşabileceğin bie marka al bosh en iyi diyolar da bosh hakkında pek iyi şeyler duymadım siz ne gibi araştırmalr yaptınz

Ben neredeyse tüm forumları ve internetteki tüm yorumları okudum. Kullanan arkadaş ve akrabalarıma danıştım. Şu an da kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim

Merhaba; LG buzdolabı konusunda çok başarılı bir firma. Bende buzdolabı almadan uzun araştırmalar yaptım. Bosch ve Siemens in yüksek fiyatlı buzdolaplarının (ucuzlar değil) içlerinde LGE yazar. Bosch ve siemens için LG buzdolabı üretimi yapan firmadır. Mesela LG marka 2.500 tl olan bir buzdolabını aynı ayarındaki Bir Siemens buzdolabında 3.500-4.000tl gibi rakamlara bulursunuz. Burda bana göre yanlış olan da şudur ki, Bosch ve Siemens 3 yıl garanti veriyor. LG nin garantisi 2 yıl ülkemizde. ben buzdolabını alalı 6. yıl oldu. çok memnunum, yemekler günlerce durmasına rağmen bozulmuyor. bana göre kötü yanı benim buzdolabım parlak metal çok çizildi. Beyaz alırsanız sorun olacağını düşünmüyorum. hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim çok iyi oldu bunları duyduğum araştırıcam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…