LG G2 hakkında

gulundunyasi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
21
1
6
34
Çanakkale
Merhaba kızlar, uzun zamandır araştırıyorum fakat tam karar veremedim vereceğim paradan dolayı sonuçta karpuz almıyoz :52:
öncelikle ben çoğu kişinin aksine ıphone a sıcak bakmıyorum nedendir bilinmez güvenlik sorunu olduğu söyleniyor hep. son zamanlarda linkini vereceğim telefon üstünde çok duruyorum. Sizin düşüncelerinizi alabilir miyim?

http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-D802

bende bu telefonu almayı düşünüyordm ama sorduğum bi yerde özellikleri çok iyi ama sürekli bozuluyor hata veriyor bikaç arkdasımın telefnu 2 ay içinde bozuldu diyince biraz soğudum bu telefonda sanırım en iyisi xperia z herkes bu telefonu tavsiye ediyor:130:

bende bu telefonu almayı düşünüyordm ama sorduğum bi yerde özellikleri çok iyi ama sürekli bozuluyor hata veriyor bikaç arkdasımın telefnu 2 ay içinde bozuldu diyince biraz soğudum bu telefonda sanırım en iyisi xperia z herkes bu telefonu tavsiye ediyor:130:

hımm anladım teşekkürler, evet özellikleri çok iyi gibi duruyor ama özellikle ekranının büyük ve diğerlerine göre dayanıksız olma ihtimalinden bahsediliyor tek negatif yanı olarak. biraz daha yeni modelleri beklemek durumundayım galiba :51:

hımm anladım teşekkürler, evet özellikleri çok iyi gibi duruyor ama özellikle ekranının büyük ve diğerlerine göre dayanıksız olma ihtimalinden bahsediliyor tek negatif yanı olarak. biraz daha yeni modelleri beklemek durumundayım galiba :51:

sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bence xperia z düşünmelisin oldukça iyi samsung çok basit duruyor sevemedim hiç htc de oldukça iyi nokia win8 olduğu için hiç tercih edilmiyor :3:

Back