Çamaşır ve Kurutma Makineleri Lg f144kds7 big-in çamaşır makinesi

teşekkür ederim niipek demek ki olay kayıştaymış :) mantıklı o onu döndürsün bu bunu döndürsün derken makine zıp zıp zıplıyor. yani en azından bizim ki öyleydi. kendi çapında bir kolbastı oynayışı vardı ki görmeyin :)

:)

Lg'nin sadece f1443kds7 çamaşır makinesinde değil diğer beyaz eşyalarında da aynı motor özelliği kullanılıyor...

evet.. motor bir makinenin en önemli parçası.. 10 yıl motor garantisi verilmeside bence tüketiciyi çok mutlu eder..
f1443kds7'nin birçok özelliğini beğeniyorum ama şu kazan temizle özelliğide benim için çok önemli...

:)

Lg'nin sadece f1443kds7 çamaşır makinesinde değil diğer beyaz eşyalarında da aynı motor özelliği kullanılıyor...

öyleymiş... hafta sonu alışverişe çıktığımda lg mağazasına uğradım ve bir katalog aldım:) ürünleri çok güzel ya... bir fırın aldım hatta :) mp928fsd modeli hem mikrodalga, hem mini fırın, hem de ışıkla pişirme olanağı sağlayan küçük dev gibi bir şey... harika ya bir görmelisiniz aa bir de buharda pişiriyor sağlıklı da yani :)

teşekkür ederim açıkçası bu kadar araştırdım ve fiyat, kalite olarak lg hepsinden üstün geldi... çokta memnunum iyi bir seçim yapmışım hepsi birbirinden şık ve ergonomik bence :) aklınızda bulunsun tavsiye ederim :)

bende takipteyim gün aşırı bakıyorum nerede ne kampanya/promosyon yapmışlar diye... hani geçen gün yazmıştık habire yeni ürün çıkartıyorlar diye dün rastladım internette lg smart buzdolapları çıkartmış daha türkiye'ye gelmemiş gerçi ama mükemmel bir cihaz

smart dolap ne ya :)

şimdi akıllı ürünler moda ya.. akıllı elektrik süpürgeleri, cep telefonları derken beyaz eşyada da moda oldu... yalnız görünüş ve özellikler olarak harika bir şey... kendi kendine ısı ayarı yapabilen, ürün çeşitliliğine göre saklama ayarı yapan, uzaktan kumanda edilebilen bir buzdolabıymış :) şu an yok ama burada

sağol cnm ya. ben önce su çamasır makinasını alayımda dolapta sonra olsun bakalım :) eşim beni bu gidişle kesin boşayacak :KK50:

X