LG Çamaşır Makinası Tasarımı

dita

PeriliKöşkünPİreliKedisi
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
461
2
318
Bursa

LG markası tasarımcılarla iş birliği yaparak, akılları baştan alacak sınırlı sayıda üretilen çamaşır makinalarını (Steam Washing Machines) piyasaya sürmüş. Göz alıcı dört farklı tasarımla teknolojiyi sanatla buluşturan LG markası, aynı zamanda geleneksel beyaz eşya anlayışına da meydan okuyor.

Ne hoşlar degilmi...

süpermiş çok şık görünüyor ikinci ve sondakine bayıldım.
bu arada seni görmek ne hoş ditacım hiç uğramıyorsun bursa topiğine

süpermiş çok şık görünüyor ikinci ve sondakine bayıldım.
bu arada seni görmek ne hoş ditacım hiç uğramıyorsun bursa topiğine

sagol canım...ugruyorum bizim topige okuyorum sadece bu aralat pek keyfim yok ..hiç canım yazı yazmak bile istemiyor..bunlarıda dolanırken gördüm ekleyeyim dedim can sıkıntısından...:çok üzgünüm:

gerçekten çok ciciler, bu arada kızlar, bir arkadaşım eski püskü (motoru sağlam ama kasası çürümüş) bir buzdolabını güzelce zımparalayıp boyayarak, hatta farklı tekniklerle doku falan da vererek ahşap görünümlüye çevirmişti, kanımca bazı tekniklerle biz de evdeki beyaz eşyalarımızı böyle süsleyebiliriz. (en azından eskiyenleri)

şekerim nerde bizde öyle marifetler....biz büyük paralar vererek eskiyenin yerine yenisini almayı biliyoruz sadece....klava:

çok güzellermiş stıkerler ile de süsleyebiliriz beyaz eşlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…