Teşekkür ederim deynepHayırlı sabahlar herkese
Oy vermeye geldim. Herkesin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş
Muhammara ve cacık
Gavurdağı salatası ve fellah köftesi
Atom ve salatalıklı patates mezesi ne verdim oyumu.
Düzlüğe son çıkış inşallah kukrimOoo minik eğlenceli günler seni bekliyor desene ben atlattım çok şükür
Allah kolaylık versin minik benim de oğlan 8 bu sene Lgs hazırlık,kızlar bu sene pek yormaz inşallasıDüzlüğe son çıkış inşallah kukrimbu sene zorlu olacak ilkokul 1,6. Sınıf ve lise 1var 1adet
2cesit ergenlik ve harfleri cikartmayla uğraşacağız eş zamanlı
2 yormaz ya 4 için aynı şeyi söyleyemeyeceğimAllah kolaylık versin minik benim de oğlan 8 bu sene Lgs hazırlık,kızlar bu sene pek yormaz inşallası2 ve 4 oldular
Nasıl oldu anlamadık ama sanırım geldik
Beni de pizza da cekecekti kendine girdap hemen siyrildimNasıl oldu anlamadık ama sanırım geldik
Ne pizzaymıs anlamadık zatenBeni de pizza da cekecekti kendine girdap hemen siyrildim
Amin minikcim inşallah2 yormaz ya 4 için aynı şeyi söyleyemeyeceğimama kiz çocukları genel olarak yormuyorlar zaten ya inşallah istedikleri yerlere gelsinler de biz zor zamanlarin üstesinden geliriz
Lütfen oy verelimİkinci olmuşumdün geceden sabaha hemen değişmiş yahu akrabalarımı çağıram da oy kullansınlar bari
Kız boş yere dert etme nevoş yarışmada toz bulutu fasulye oJenna16 güzelciğimm bu nasıl iştir bir el at yahu
Olsun yine de sultanımı geçmek bir onurdur benim içinKız boş yere dert etme nevoş yarışmada toz bulutu fasulye obirinci sensin zaten