Kadının diyet topigi var onda da nazlaniyor nevoosss bakma sen onaAma nazlanıyor
Senin oğlan 7. Sınıf di dimi ablaBende lgs ve yks anasıyım
8 canımSenin oğlan 7. Sınıf di dimi abla
Kizlar da büyümüş maşallah ya
Doğru ya benim büyük oglandan 1yas küçüktü o .ben bı an ortancadan 1yas büyüktu diye aklımda kalmış8 canımkızlarda mezunlar
Kızlar mezun canımDoğru ya benim büyük oglandan 1yas küçüktü o .ben bı an ortancadan 1yas büyüktu diye aklımda kalmış
Maşallah kızlar lise son mu mezun mu oldular :/ zaman çok acımasız be nevreste
2005 ve sonrası doğru dürüst okul hayatı yaşamadı kiKızlar mezun canımLise bu yıl bitti Okula gitmeden mezun oldular
2005 doğumlu kızlar2005 ve sonrası doğru dürüst okul hayatı yaşamadı ki
Sağlık olsun abla istedikleri yer olur inşallah2005 doğumlu kızlar
Yok yapmadılar. Zaten ikinci dönem çalışamadılar. Okul yok, dersane onlar başlayana kadar konuları bitirmişti. Birde yaşadıklarından dolayı iyi değillerdi.Sağlık olsun abla istedikleri yer olur inşallahtercih yapmadılar mı bu sene
İnşallah daha iyi hazirlanirlar bu yıl .cocukalr da haklı çok zor zamandan geçtiler yetişkinler bile kaldiramiyor bu yükü kimi zaman onlar daha çok küçükYok yapmadılar. Zaten ikinci dönem çalışamadılar. Okul yok, dersane onlar başlayana kadar konuları bitirmişti. Birde yaşadıklarından dolayı iyi değillerdi.Biz dersaneye bile sınav öncesi yazdırdık. Olmayacağını biliyorduk. İstemedikleri bölümü tercih etmeye gerek yok
Amin inşallah canımİnşallah daha iyi hazirlanirlar bu yıl .cocukalr da haklı çok zor zamandan geçtiler yetişkinler bile kaldiramiyor bu yükü kimi zaman onlar daha çok küçük
Haklarında hayırlısı olsun en güzel olsun inşallah
Çok haklısın abla öyledir .gerçekten insan için büyük bir yıkım ..çok nankoruz biz olayı yasamayanlar olarak çok çabuk unutuyoruzAmin inşallah canım
Sen benim burada laylaylom gezdiğime bakma biz hala toparlanamadık. Bizde evlerimiz gibi enkaz yığını gibiyiz
Unutulduğumuz doğrudurÇok haklısın abla öyledir .gerçekten insan için büyük bir yıkım ..çok nankoruz biz olayı yasamayanlar olarak çok çabuk unutuyoruz
Yaşayanlar hala en dipteyken hiç bişey yokmuş gibi devam ediyor hayat
Teşekkür ederim canımHayırlı sabahlar herkese
Oy vermeye geldim. Herkesin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş
Muhammara ve cacık
Gavurdağı salatası ve fellah köftesi
Atom ve salatalıklı patates mezesi ne verdim oyumu.