Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Doğru ya benim büyük oglandan 1yas küçüktü o .ben bı an ortancadan 1yas büyüktu diye aklımda kalmış

Maşallah kızlar lise son mu mezun mu oldular :/ zaman çok acımasız be nevreste
Kızlar mezun canım 🤷Lise bu yıl bitti🥺Okula gitmeden mezun oldular🤷

Sağlık olsun abla istedikleri yer olur inşallah :dua: tercih yapmadılar mı bu sene
Yok yapmadılar. Zaten ikinci dönem çalışamadılar. Okul yok, dersane onlar başlayana kadar konuları bitirmişti. Birde yaşadıklarından dolayı iyi değillerdi. 🤷Biz dersaneye bile sınav öncesi yazdırdık. Olmayacağını biliyorduk. İstemedikleri bölümü tercih etmeye gerek yok 🤷

Yok yapmadılar. Zaten ikinci dönem çalışamadılar. Okul yok, dersane onlar başlayana kadar konuları bitirmişti. Birde yaşadıklarından dolayı iyi değillerdi. 🤷Biz dersaneye bile sınav öncesi yazdırdık. Olmayacağını biliyorduk. İstemedikleri bölümü tercih etmeye gerek yok 🤷
İnşallah daha iyi hazirlanirlar bu yıl .cocukalr da haklı çok zor zamandan geçtiler yetişkinler bile kaldiramiyor bu yükü kimi zaman onlar daha çok küçük

Haklarında hayırlısı olsun en güzel olsun inşallah🌹

İnşallah daha iyi hazirlanirlar bu yıl .cocukalr da haklı çok zor zamandan geçtiler yetişkinler bile kaldiramiyor bu yükü kimi zaman onlar daha çok küçük

Haklarında hayırlısı olsun en güzel olsun inşallah🌹
Amin inşallah canım 🥰
Sen benim burada laylaylom gezdiğime bakma biz hala toparlanamadık. Bizde evlerimiz gibi enkaz yığını gibiyiz🥺

Amin inşallah canım 🥰
Sen benim burada laylaylom gezdiğime bakma biz hala toparlanamadık. Bizde evlerimiz gibi enkaz yığını gibiyiz🥺
Çok haklısın abla öyledir .gerçekten insan için büyük bir yıkım ..çok nankoruz biz olayı yasamayanlar olarak çok çabuk unutuyoruz :KK43:

Yaşayanlar hala en dipteyken hiç bişey yokmuş gibi devam ediyor hayat :KK43:

X