Yaaa sen benim rakibim olmayacak misin o zaman söylerim sanaAma ben fasilleyim cemosum
Oluyorum ama aslında olmuyorum cemosumYaaa sen benim rakibim olmayacak misin o zaman söylerim sana
Bir yıl benim yarışma kazanma hakkım yokYaaa sen benim rakibim olmayacak misin o zaman söylerim sana
Olmaz o zaman önce sen alirsin benim tarifimiOluyorum ama aslında olmuyorum cemosum
Boşuna oy veriyorum sana neden önce söylemedin ahzbsbzbxbBir yıl benim yarışma kazanma hakkım yok
Ayyyyy kuzucuuummmm ne bileyim ben, hiç düşünmedim ki bunuBoşuna oy veriyorum sana neden önce söylemedin ahzbsbzbxb
Tamam artık sana vereceğim oyu kendime veririmAyyyyy kuzucuuummmm ne bileyim ben, hiç düşünmedim ki bunubilseydim söylerdim, haberin var sanıyorum
Yaaaaaaa kıyamam sana, yirim seni cemos beybisiiiiiTamam artık sana vereceğim oyu kendime veririm
Ciddili mi buBir yıl benim yarışma kazanma hakkım yok
Tabiki ciddi kuzucum, sayfanın en başında nevosun açıklamasında yazıyor. Tabi biz bunu hiç okumuyoruz yarismacilar olarakCiddili mi bu
Ay okusumdur da kalmaz benim aklımdaTabiki ciddi kuzucum, sayfanın en başında nevosun açıklamasında yazıyor. Tabi biz bunu hiç okumuyoruz yarismacilar olarakyoneticimiz nevosbalı söz sizde Nevreste
Sadece ben değil, burada bir kac kişi daha var aramizda fasille apla beybiAy okusumdur da kalmaz benim aklımdavayss fasulye abla
Simdi aklıma geldi ilk olan yazıSadece ben değil, burada bir kac kişi daha var aramizda fasille apla beybi
Cansın, çok teşekkürler kuzumSimdi aklıma geldi ilk olan yazıona rağmen buranın bel kemiğisiniz
İnsallah vakit buldukça buralarda olacağımCansın, çok teşekkürler kuzumyeni arkadaslar ve sende olacaksın inş zamanla
İnş canım, zamanla elin ısınacak çok alışacaksın. Çok kolay gelecekİnsallah vakit buldukça buralarda olacağım
Heyecanlandım yeni konular gelsinİnş canım, zamanla elin ısınacak çok alışacaksın. Çok kolay gelecek
İşte o bizim kategoriye uymazPahalı dedim ya onu yapicim ona göre hallet sen o işi
Benimde yokCiddili mi bu