Şeye çok gülüyorum onda porselen takımı kırıyorlar yaHimmet aggggbiiiiiiiii
Jeton köşeli aşkoBuldun mu
O öyle mi koyulur diye taaakkk gitti tabakŞeye çok gülüyorum onda porselen takımı kırıyorlar ya
Ne yapmak istersin mesela canım, hayalinde aklında şunu yapmak isterim dedigin bir şey var miHadi tatlı yapalım
Benim ilk yarismam tatlıydı, muhallebili mozaik pasta yapmistimHadi tatlı yapalım
Simdi söylersem kapmazlar mıNe yapmak istersin mesela canım, hayalinde aklında şunu yapmak isterim dedigin bir şey var mi
Benim de meze olduBenim ilk yarismam tatlıydı, muhallebili mozaik pasta yapmistimilkler özeldir
Kategori adı soruyorSimdi söylersem kapmazlar mı
Aslında detay sormuştum, ilk tatlı olarak ne yapmak istersin merak etmiştim ama evet acikca burada yazman bunu fikir teşkil ederNe yapmak istersin mesela canım, hayalinde aklında şunu yapmak isterim dedigin bir şey var mi
Kategori mi soyluyosun nevoosssss sizin yemekleri görünce canım çekti bana da söyle ben ancak hazırlanır size yetisirimKategori adı soruyor
Kek tarzı düsünmüstümAslında detay sormuştum, ilk tatlı olarak ne yapmak istersin merak etmiştim ama evet acikca burada yazman bunu fikir teşkil ederhaklısın bu konuda canım. Sadece kategori söylesende olur
Ne olsun senceKategori mi soyluyosun nevoosssss sizin yemekleri görünce canım çekti bana da söyle ben ancak hazırlanır size yetisirim
Pahalı dedim ya onu yapicim ona göre hallet sen o işiNe olsun sence
O neydi gıızzPahalı dedim ya onu yapicim ona göre hallet sen o işi
Senin öğrenmemen lazım kirazım kusura bakmaO neydi gıızz
Ama ben fasilleyim cemosumSenin öğrenmemen lazım kirazım kusura bakma