- 24 Mart 2020
- 9.907
- 35.593
- 32
Tabiki sıra gecesi tertip edeceğim hemenBir çiğköfte partisi verirsin wunder artık şöyle tavana atmalı
Ah ah eski çimler bile yok denek ki artık kukriskomNasıl da uzardı bizimkiler çimler görünüyor bunda da sosyalim ama yok çıkmıyor
Ay ben de geleyim hahaha çok istiyorum ya bir kere sıra gecesine gitmeyiTabiki sıra gecesi tertip edeceğim hemen
Oy verenlerden birine ikisine pro üyelik veriliyordu zerrisko daha nolsunO bildirim geldiğinde bir heves bir heyecan gelirdim ve sadece kuru bir teşekkürle karşılaşınca büyük hayal kırıklığına uğrardım.Sanıyorum ki kazandırdığım için bana da hediye en azından kazanan tarifteki yiyecekten gönderilecek. Ah genşlik aahh...
Marula sarar sarar yerdikAy ben de geleyim hahaha çok istiyorum ya bir kere sıra gecesine gitmeyi
O zamanlar pro üyeliğin ne olduğunu bilmiyordum kiOy verenlerden birine ikisine pro üyelik veriliyordu zerrisko daha nolsun
Canimmisin seeen canımSen ne 100 oylar hakediyorsun periskom
Bence 40 olduGerçekten bir balkon konuşması hak ettim bence
Şimdi bu galibiyet kaç yenilgiden sonra gelmişti sultanım sen söylemiştin geçen unuttum bakNevreste
Baaalllll peripellammmmCanimmisin seeen canımlimmmm kuzummm
Yine bir kaos mu kaçırdım
Biri profilde pizza yapıp paylaşmış, onun altindaki yorumları oku kuzuYine bir kaos mu kaçırdım
Yoo dostum yooooooÇok istiyorsa @Mune burada hemen üflesin
Sakin dur beybiYoo dostum yoooooo
Nilu’nun lanetiBiri profilde pizza yapıp paylaşmış, onun altindaki yorumları oku kuzu