- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.519
Yarın daha çok eğleneceğiz bence kızlar dönünceBen bile banlanmamışken onların gitmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın daha çok eğleneceğiz bence kızlar dönünceBen bile banlanmamışken onların gitmesi
Bıktık sürekli şarkı söylüyor diye kibleyebilirizTam ben yazarken mune abla gelmiş diyecektim çok istiyorsan seni ben şikayet edeyim diye
Oldu bu sefer oldu bir balkon konuşması yaparsın artık.Ayy inşaallah inşallah kukrişimmm Kukrim
Sesi çirkinBıktık sürekli şarkı söylüyor diye kibleyebiliriz
Hatta ben şey derim,inlemeli +18'li şarkılar söylüyor.ajajsnsnsBıktık sürekli şarkı söylüyor diye kibleyebiliriz
Şimdi o bizi kibliyormuş hakaret var diyeSesi çirkin
Ay senin fincan da çok tatlış afiyet olsun. O çim adamlar bozuk ellam,götür geri ver.
Böylelikle ilk banini da yersin fena mıŞimdi o bizi kibliyormuş hakaret var diye
Yapar mı yapar hale buŞimdi o bizi kibliyormuş hakaret var diye
Gerçekten bir balkon konuşması hak ettim benceOldu bu sefer oldu bir balkon konuşması yaparsın artık.
Sağol canımAy senin fincan da çok tatlış afiyet olsun. O çim adamlar bozuk ellam,götür geri ver.
Bu 39. Tarifin galiba bir kere konusu geçti de oradan aklımda 38 kalmış ama kimindir bilmemGerçekten bir balkon konuşması hak ettim bence
Şimdi bu galibiyet kaç yenilgiden sonra gelmişti sultanım sen söylemiştin geçen unuttum bak Nevreste
Doğrudur ben de 30 lu bir şeylerdi diye hatırlıyorum gerçekten hak etmişim konuşma yapmayı bakBu 39. Tarifin galiba bir kere konusu geçti de oradan aklımda 38 kalmış ama kimindir bilmem
Bir çiğköfte partisi verirsin wunder artık şöyle tavana atmalıGerçekten bir balkon konuşması hak ettim bence
Şimdi bu galibiyet kaç yenilgiden sonra gelmişti sultanım sen söylemiştin geçen unuttum bak Nevreste
Okulda kendimiz yapardik kukriskom,kendin yap. Üzerine süsleri çıkar yapıştırSağol canım
Valla niye çıkmıyor ya geçen sene de bir tane almıştım onda da çıkmadı kendim yapacağım bakayım
Mesela yapımda ve yayında emeği geçen kendime teşekkür ediyorum.Doğrudur ben de 30 lu bir şeylerdi diye hatırlıyorum gerçekten hak etmişim konuşma yapmayı bak
Nasıl da uzardı bizimkiler çimler görünüyor bunda da sosyalim ama yok çıkmıyorOkulda kendimiz yapardik kukriskom,kendin yak. Üzerine süsleri çıkar yapıştır
Bir teşekkür listesi wunderimDoğrudur ben de 30 lu bir şeylerdi diye hatırlıyorum gerçekten hak etmişim konuşma yapmayı bak
O bildirim geldiğinde bir heves bir heyecan gelirdim ve sadece kuru bir teşekkürle karşılaşınca büyük hayal kırıklığına uğrardım. Sanıyorum ki kazandırdığım için bana da hediye en azından kazanan tarifteki yiyecekten gönderilecek. Ah genşlik aahh...Bir teşekkür listesi wunderim