En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Orta yerde kırılıp dökülcek nevarsa kaldırın tam keşfetme zamanı oluyor :))
Bende tv unitemi orta sehpami kaldırdım hep üstüne cikiyordu tv yi düşürür diye korktuk orta sehpa da sivriydi köşeler az kaldı koltukları kaldırıp yere minder koyucaz ☺

Bende tv unitemi orta sehpami kaldırdım hep üstüne cikiyordu tv yi düşürür diye korktuk orta sehpa da sivriydi köşeler az kaldı koltukları kaldırıp yere minder koyucaz ☺
Herşeyi kaldırıp çocuğu öyle alıştırırsan hiç bi yere oturmaya gidemezsin canım benden demesi gittiğin yerdede kaldırmak zorunda kalırsın onu da ev sahibi nasıl karşılar bilemem

ev bomboş kalacak yankı yapacak sonra ,çocuk herşeyi değiştiriyor valla :)

Herşeyi kaldırıp çocuğu öyle alıştırırsan hiç bi yere oturmaya gidemezsin canım benden demesi gittiğin yerdede kaldırmak zorunda kalırsın onu da ev sahibi nasıl karşılar bilemem
Valla çocuğumu öyle kabul etmeyen e gitmem canım istemeyen cagirmasin kimseye cat kapi gitmeyiz alıştılar zaten evine gittiklerim biz gelmeden topluyolar bibloları

Topuklu sporlar var onlardan alırız sana
Yok kız ben 1.58 iyiyim
Bak hele Zipzip- a yaşı uysa düşünecektin dimi ilk bendim senin talibin
Hiç seni unuturmuyum etiket bile yaptım
Zipzip- nekadar talibin varmis öyle
Hep drdotty yüzünden yaktı beni
E ne demişler bin kişi ister bir kişi alır hemserim yüklenme kıza
Di mi ama
Tamam herkes kime istiyosa resmini göstersin
Bak bu güzel fikir
Tamm adaylari yaristiralim
Bekliyorum adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…