En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Orta yerde kırılıp dökülcek nevarsa kaldırın tam keşfetme zamanı oluyor :))
Bende tv unitemi orta sehpami kaldırdım hep üstüne cikiyordu tv yi düşürür diye korktuk orta sehpa da sivriydi köşeler az kaldı koltukları kaldırıp yere minder koyucaz ☺

Bende tv unitemi orta sehpami kaldırdım hep üstüne cikiyordu tv yi düşürür diye korktuk orta sehpa da sivriydi köşeler az kaldı koltukları kaldırıp yere minder koyucaz ☺
Herşeyi kaldırıp çocuğu öyle alıştırırsan hiç bi yere oturmaya gidemezsin canım benden demesi gittiğin yerdede kaldırmak zorunda kalırsın onu da ev sahibi nasıl karşılar bilemem :deli:

:KK70:ev bomboş kalacak yankı yapacak sonra ,çocuk herşeyi değiştiriyor valla :)

Herşeyi kaldırıp çocuğu öyle alıştırırsan hiç bi yere oturmaya gidemezsin canım benden demesi gittiğin yerdede kaldırmak zorunda kalırsın onu da ev sahibi nasıl karşılar bilemem :deli:
Valla çocuğumu öyle kabul etmeyen e gitmem canım istemeyen cagirmasin kimseye cat kapi gitmeyiz alıştılar zaten evine gittiklerim biz gelmeden topluyolar bibloları :KK70:

Topuklu sporlar var onlardan alırız sana😂
Yok kız ben 1.58 iyiyim :D
Bak hele Zipzip- Zipzip- a yaşı uysa düşünecektin dimi :sinirli: ilk bendim senin talibin :63:
Hiç seni unuturmuyum etiket bile yaptım 😂
Zipzip- Zipzip- nekadar talibin varmis öyle😲
Hep drdotty drdotty yüzünden yaktı beni :D
E ne demişler bin kişi ister bir kişi alır hemserim yüklenme kıza 😂
Di mi ama :D
Tamam herkes kime istiyosa resmini göstersin :KK70:
Bak bu güzel fikir :D
Tamm adaylari yaristiralim 😂😂
Bekliyorum adayları :D

Back