Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MakarnalarLeziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?
Bende tv unitemi orta sehpami kaldırdım hep üstüne cikiyordu tv yi düşürür diye korktuk orta sehpa da sivriydi köşeler az kaldı koltukları kaldırıp yere minder koyucaz ☺
Bende tv unitemi orta sehpami kaldırdım hep üstüne cikiyordu tv yi düşürür diye korktuk orta sehpa da sivriydi köşeler az kaldı koltukları kaldırıp yere minder koyucaz ☺
Herşeyi kaldırıp çocuğu öyle alıştırırsan hiç bi yere oturmaya gidemezsin canım benden demesi gittiğin yerdede kaldırmak zorunda kalırsın onu da ev sahibi nasıl karşılar bilemem
Herşeyi kaldırıp çocuğu öyle alıştırırsan hiç bi yere oturmaya gidemezsin canım benden demesi gittiğin yerdede kaldırmak zorunda kalırsın onu da ev sahibi nasıl karşılar bilemem
Valla çocuğumu öyle kabul etmeyen e gitmem canım istemeyen cagirmasin kimseye cat kapi gitmeyiz alıştılar zaten evine gittiklerim biz gelmeden topluyolar bibloları