O gelirse oyum sanaKızlar öyle kuşla muşlada olacak iş değil daha büyük düşünmek lazım mesela ben İtalyan danilo zanna yı getirtip oturtmayı düşünüyorum tabağın başınabelkim accık oyum olur
Abla kelin ilacı olsa kendine sürerdi oldu bu biraz banada sen buldun malumSizde bana bulun
Aynen olabilirdi neyse seneye inşaalalh :)Sen bu hızla seneye bize baklava açarsınHamur acmayı bilsem eriste yapardım belki
Sehriyeyi pilav olarak yapıyoruz biz
Yok canım benim oy verme kriterim her seferinde değişiyor.Şimdiden kime vereceğimi buldum aslındaAbla kelin ilacı olsa kendine sürerdi oldu bu biraz banada sen buldun malumabla hani bi tarif seninde yaptıgın onu verdinmi aklıma geldi şimdi ona vermezsin dimi oyunu ben yaptıydım diye verme tammı
O gelmezse yokmu yani ask olsun belki adamın işi falan neyim çıkar yaa ama konuştuk biz gelecek sen yine bana viiir emiiO gelirse oyum sana
Ben biliyorum söylim miYok canım benim oy verme kriterim her seferinde değişiyor.Şimdiden kime vereceğimi buldum aslında
Söyle bakayımBen biliyorum söylim mi
Söyle bakayımBen biliyorum söylim mi
Bakayım yarın inşallah unutmazsam :))Bak canım fikir olsun
Tamam resminide koyabilirsin sunumda oda iş görürO gelmezse yokmu yani ask olsun belki adamın işi falan beyim çıkar yaa ama konuştuk biz gelecek sen yine bana viiir emii
Baş harfi m yada kSöyle bakayım
m kim onu bilemedimBaş harfi m yada k
DirkeeeeeenYok canım benim oy verme kriterim her seferinde değişiyor.Şimdiden kime vereceğimi buldum aslında
Kesinnn banaYok canım benim oy verme kriterim her seferinde değişiyor.Şimdiden kime vereceğimi buldum aslında
Madammor hanfendim kim onu bilemedim
O katılmıyor katılsa haklısınMadammor hanfendi
Ben hariç herkes olurO katılmıyor katılsa haklısınBak nasıl biliyor
Nasip bakalımYadaaa bpro olmayan r onlar var
Erişte yaparız her sene bu sene yaparken acmasını öğreneyim en iyisi benAynen olabilirdi neyse seneye inşaalalh :)Sen bu hızla seneye bize baklava açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?