- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Sagok ablam Nasılsıniz.Ellerine sağlık canım:)
Aynen iyi geldi bayağıdır çok uykusuzdum:)Uyumak güzeldir ben 2 günde cook uyudum
Dinlenmişsindir abla iyi olmus ❤
OlabilirSilmis herhal
Hep beraber olsun kuzum Nasılsıniz.Eline sağlık canım ❤
İyi canım sağol sen nasılsınSagok ablam Nasılsıniz.
Kuzu naber?Hep beraber olsun kuzum Nasılsıniz.
İlk defa uyudum diyebilirim.Kızlar ders yapıyor hepsi bir odayı aldı mutfakta oturmaktansa odama gittim uyumuşumNevo ben oglen uyuyunca cok pis depresyona giriyorum uyaninca herufu bosayasim gelii
Iyiyim tatlımm sen nasılsınHep beraber olsun kuzum Nasılsıniz.
Bende öğlen Uykusunu hiç sevmem ama 2 gündür aralıksız uyudumNevo ben oglen uyuyunca cok pis depresyona giriyorum uyaninca herufu bosayasim gelii
İyi canım sağol sen nasılsın
Şükür iyiyim ama regel sancisi bir başladı halim yok :/Kuzu naber?
Geçmiş olsun canım:)Şükür iyiyim ama regel sancisi bir başladı halim yok :/
Bugün negati fim halsiz bitkin.Iyiyim tatlımm sen nasılsın
Caya tarcin falan dokup ic kuzuŞükür iyiyim ama regel sancisi bir başladı halim yok :/
Sagol ablam allah razı olsunGeçmiş olsun canım:)
Cay falan yapmadim ama suan kalkcak hal yok uzandim kaldim birden girdi zaten esim gelirse yaparım.Caya tarcin falan dokup ic kuzu
Tatlını ye güzelce dinlen canım, dinlenmek iyi gelirBugün negati fim halsiz bitkin.
Kalın giyindim zaten bisode yemedim esimi bekliyom hal yok uzaniyom ole bakalim gecmezse agri kesoco içerim artık cok zorlarsa ociyom oda normalde.icmek istemiyom da.Tatlını ye güzelce dinlen canım, dinlenmek iyi gelir
Anladım canım agrın cok olursa iç yinede zor olur yoksaKalın giyindim zaten bisode yemedim esimi bekliyom hal yok uzaniyom ole bakalim gecmezse agri kesoco içerim artık cok zorlarsa ociyom oda normalde.icmek istemiyom da.
Sagol kuzum bu agir zaten cekilmez zorlanirsam azdaha iccem bisilee yiypAnladım canım agrın cok olursa iç yinede zor olur yoksa
Hep mi boyle oluyo?Sagol kuzum bu agir zaten cekilmez zorlanirsam azdaha iccem bisilee yiyp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?