- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Video - bebek getiren leylekler - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi
kızlar bu linkede bir göz atın isterseniz yerimseniben
tatlı dilli yüzü ve yüreği güzel canım arkadaşım .senin de desteğinle ümitlerimi hiç yititrmiyorum artık ve geç de olsa mucizem kollarımda olcak inanıyorum buna :ecrin_bebek: umutsuz yaşanmıyor anlamdım ki ve her yeni güne umutla uyanıyorum olacak inşallah leylekler benimde mucizemi getirecekler .benim mucizem çok çok çokkkkk uzaklarda gelmesi bekli imkansız belkide zaman alacak ama ben beklemeye razıyım
inşallah canım rabbim tez zamanda seninde bebeğini kucağına verir :Saruboceq:
canım ya bu yaramaz leylekler bizim bebeleri biyerlerde unutuyorlar ama nerde bir gün bizede getirmeyi hatırlıyacaklar inşallah :1hug:
oyy oyyy o leyleklerden burayada gelse ne olur sanki....mafoldumbenkızlarr eğer sizin oraya gelirlerse ne olur söyleyin bizede uğrasınlar tamamı....:gitme:inş Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin...:Saruboceq:
payşaşım süper seni kutluyorum incitanem...:asigim:
bana da getirsinler bitane incitanem söyler misin leyleklere opuyorumnanaktan
bende kapıyı camı açtııııım... banada bitaneeeee..
leyleklerin ne getirdigini gayet iyi biliyosun ablacigim
söyle o leyleklere tuanaya kardes getirsinler bir zahmet arayi cok uzattilar
ben anlamam onu bunu bi yegen daha istiyorum ona göre
hay aklınla bin yaşa emi canım benim....valla kardeşin çok doğru bir laf etmiş incim...kızına bir tane kardeş şart bencede..tabikide doğrusunu sen daha iyi bilirsin ama , o leyleklerden bir tanede kendine çağırmalısın....inşallah gönlüne göre hayırlısı olsun canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?