- Konu Sahibi incitanemtuana
-
cnm topıgın hayırlı olsun ıns bı gun benım leylegımde gelıcekk :) gercek bebek resmını koyarım ozaman burayaa::):)
fundam harikasın topiğine bayıldım:lepi: kızımla ve oğlumla hemen burdaki leyleklerin resmini çizdik ve onlara şu meşhur leylek ve bebek hikayesini anlattımkaydirigubbakcemile3
ama yemediler:kedi: anne hani karnından çıkmıştık leylekte nerden geldi bizi sonramı almış hastaneden eve leyleklemi geldik gibi sorulara cvp aradım:roflol::roflol::roflol:
sonra bu bir hikaye dedim geçtim.ama resim kısmı çok keyifliydi uyku öncesi süper bir şey oldu onlara kaydirigubbakcemile5
ellerine emeğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün leyleklerede selamlar:teytey:
bitanemmmmmmm biliyorum tabikide öle olmadığını opuyorumnanaktan
inşallahhh bağıra bağıra herkese söyliycem bebek geliyo diye rabbim nasip eder inşallahhh:CüvCüv::CüvCüv:
kız nasıl hamiş kalıyonuz hehehehekaydirigubbakcemile3
Allahım hayırlısından birtanede bana getirsinler inşallahhh:ecrin_bebek:
Leylek;
Başka hiç kimseyle paylaşamayacağımız karşılıksız sevgiyi getirir,
O yüce annelik duygusunu, merhameti, özveriyi getirir,
Cıvıl cıvıl bir gülüş,
Mis gibi süt kokusu,
Pembe beyaz ayaklar,
Minicik eller getirir,
Kısaca,
Umutlarımızın karşılığını,
Yuvamızı aydınlatan, pırıl pırıl
Yeni bir hayat getirir....
canım benım yenı gördüm topiğini hayırlı olsun dolup taşsın inşallah.......
leylekler süper sen iyi anlaşıyon anlaşılan onlarla söölede banda bı tanecıkın yollasınlar cunku bugun ben regl oldum canım hayırlısı diil belkide olmayacak hiç bilmiyorum allahın takdırı tatlım kısmet diilmiş.......weren allah sonuta biz istemekten bıkmayacagız canım allah bu yolda herkesın yuzunu güldürsün inşallah canım .......
Heeeeyyyy Leylek Abiiiii benim bebişimi unutmuşsunuz ama:çok üzgünüm:
ben onu 4yıldır bekliyorum..
bu arada topiğin çok güzel ellerine yüreğine sağlık
Canımm çok güzell bir topikk olmuşş :)))))
Benim leylek fırtınadan geçemedi sanırım gelemedi bir türlü :roflol::roflol:Sanırım ikiz taşıyorrrkaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaa ne güzel topik fundaaaaaa nerden bulursun böyle şeyleri yaf..... paylasımlar cok güzel balsurat sen 2. bebegi düşünüyosun sanırım:))
ahhh su leyleklerr benıı gerıı goturseler... :sinifsinif:
kızlar kızlar ilk burda paylaşem dedimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eltimi yarım ssat önce doğuma gönderdik:gitme::a015:
ama leylek bizede güzel bir bebiş getirecek inşallah
lütfen dua edin çok ihtiyacımız var selametle gelsinler
sağolasın canım benimopuyorumnanaktan:Saruboceq:ay inanmiyorum ya hadi hayirlisi tüylerim diken diken oldu inanki insallah rabbim kolay dogumlar nasip eder dualarimi esirgermiyim hic balim:Saruboceq:
tatlı dilli yüzü ve yüreği güzel canım arkadaşım .senin de desteğinle ümitlerimi hiç yititrmiyorum artık ve geç de olsa mucizem kollarımda olcak inanıyorum buna :ecrin_bebek: umutsuz yaşanmıyor anlamdım ki ve her yeni güne umutla uyanıyorum olacak inşallah leylekler benimde mucizemi getirecekler .benim mucizem çok çok çokkkkk uzaklarda gelmesi bekli imkansız belkide zaman alacak ama ben beklemeye razıyımopuyorumnanaktankurban olurum ben gelecekteki anne adayi arkadasima ümidini yitirme yeterki hayirlisiyla mucizene melegine elbet birgün kavusacaksin:Saruboceq:opuyorumnanaktan
bende istiyorum leyleklerin getirdiklerinden :gitme: mafoldumben
payşaşım süper seni kutluyorum incitanem...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?