leylekler ne getirir???

cnm topıgın hayırlı olsun ıns bı gun benım leylegımde gelıcekk :) gercek bebek resmını koyarım ozaman burayaa::):)

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:insallah canim insallah:Saruboceq:
:jeyyar:unutma bana sözün var ve süpriz benim yani ilk ögrenen ben olucam ona göre ortim:jeyyarpuyorumnanaktanzemuszemus

:roflol:ay ne güldüm meleklerine anlatamam yutarmi onlar hic leyleklerin masalini hikayesini:roflol:zamane cocuklari bunlar büyümüsde kücülmüsler:roflol:cocuklarimiz alirda bizi ceplerine koyarlar canim ne laflarin altinda kalirlar hazir cvp bunlar:roflol:ay karnima kramf girdi:roflol:helal olsun onlaraalkisalkisalkis
:kedi:benim kizimda leyleklere inanmiyo karnimdan ciktigini biliyoda henüz nasil olusdugunu anlamis diil:kedi::jeyyar:

opuyorumnanaktantopigimi begendiysen ne mutlu bana canimopuyorumnanaktan

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktano gün bi gelsin varya en az senin kadar sevinip mutlu olcam emin ol canimopuyorumnanaktan
:jeyyar:demek sen leyleklerin masalini biliyonda nasil yapildigini bilmiyon hemi:kedi::roflol:

alkisalkisalkiscok güzel ya bayildim cok cok tsk ederimmmmmmmmmopuyorumnanaktan

:tesellikurken cok duygulandim inanki canim benim:teselli:
umudunu hic yitirme cimcimem allahin izniyle melegin ummadigin anda müjdelicek kendini sana insallah:Saruboceq:
rabbim gönlüne göre versin melegim:Saruboceqpuyorumnanaktan

Canımm çok güzell bir topikk olmuşş :)))))

Benim leylek fırtınadan geçemedi sanırım gelemedi bir türlü :roflol::roflol:Sanırım ikiz taşıyorrrkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktantskler canim benim begendiysen ne mutlu banaopuyorumnanaktan

:Saruboceq:insallah canim saglikli olsunlarda ikiz olsun rabbim gönlüne göre versin yeterki:Saruboceq:

kızlar kızlar ilk burda paylaşem dedimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eltimi yarım ssat önce doğuma gönderdik:gitme::a015:
ama leylek bizede güzel bir bebiş getirecek inşallah
lütfen dua edin çok ihtiyacımız var selametle gelsinler

:Saruboceq:ay inanmiyorum ya hadi hayirlisi tüylerim diken diken oldu inanki insallah rabbim kolay dogumlar nasip eder dualarimi esirgermiyim hic balim:Saruboceq:

:Saruboceq:ay inanmiyorum ya hadi hayirlisi tüylerim diken diken oldu inanki insallah rabbim kolay dogumlar nasip eder dualarimi esirgermiyim hic balim:Saruboceq:
sağolasın canım benimopuyorumnanaktan
giderken çok tuhaf olduk:gitme:
insan çok duygusallaşıyosenağlama
kız ayrılamadı onuda götrdülermafoldumben
yarım saat dil döktük kalmadı:gitme:
inşallah sağsağlim dönerler bebişlerinle beraber:Saruboceq:

opuyorumnanaktankurban olurum ben gelecekteki anne adayi arkadasima ümidini yitirme yeterki hayirlisiyla mucizene melegine elbet birgün kavusacaksin:Saruboceq:opuyorumnanaktan
tatlı dilli yüzü ve yüreği güzel canım arkadaşım .senin de desteğinle ümitlerimi hiç yititrmiyorum artık ve geç de olsa mucizem kollarımda olcak inanıyorum buna :ecrin_bebek: umutsuz yaşanmıyor anlamdım ki ve her yeni güne umutla uyanıyorum olacak inşallah leylekler benimde mucizemi getirecekler .benim mucizem çok çok çokkkkk uzaklarda gelmesi bekli imkansız belkide zaman alacak ama ben beklemeye razıyım
bende istiyorum leyleklerin getirdiklerinden :gitme: mafoldumben

inşallah canım rabbim tez zamanda seninde bebeğini kucağına verir :Saruboceq:

canım ya bu yaramaz leylekler bizim bebeleri biyerlerde unutuyorlar ama nerde bir gün bizede getirmeyi hatırlıyacaklar inşallah :1hug:

oyy oyyy o leyleklerden burayada gelse ne olur sanki....mafoldumbenkızlarr eğer sizin oraya gelirlerse ne olur söyleyin bizede uğrasınlar tamamı....:gitme:inş Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…