leyladan mevlaya-tahir sakman

PrensesPeri

yepyeni bir yaşam :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
8.601
583
723
39
Eskişehir

Alemde ne varsa hepsi O'dur yani isimsiz...O'nu katagorize etmeden O'na insanca isimler sıfatlar yakıştırmadan...O'nu ne bu akılla anlayabilir ne bu gözle görebilirdik. O özümüze kendimize döndüğümüz anda hiçbir kelimenin ve anlatımın olmadığı bir hiçlik içindeki var olan tek... Öyle bir hiçlikki her şeyi kuşatan seven ve aslında her şeyin sadece ondan ibaret olduğu; tek... Çiftin teki değil; başka hiçbir şeyin olmadığı herşeyin o olduğu tek... tek gerçekle yüzleşebilmenin cesaretiyle hiçliğe doğup varlığın kendisi olmanın anlatılamaz anlamı; O yani hu....
Bakımlıyız.Com - Leyla'dan Mevla'ya Cennete Yürüyüş - Mehmet Tahir SAKMAN

Aynaların kırıldığı ve gölgelerin aslında döndüğü tüm ikiliklerin varoluşta bir olduğu/sır olduğu yer; Hu...

elif şafak aşka benzediğini düşünerek aldım kitapçımın tavsiyesi üzerine..internettede akıcılıgına dair olumlu yorumlar var.bitirince düşüncelerimi yazarım

Son düzenleme:
uzun zamandır elimdeydi dün akşam başlayayım dedim.başladım 30 sayfa okudum ve bıraktım.kitap tavsiyesinede ekledim ama tavsiye etmiyorum. aşka benziyor demiştim.ama nerdeeee.saçma salak.yazarın bakış açısını hiç ama hiç sevmedim.çok cahil bir adam daha üstüne kitap yazmıs

aynı şeyi düşünüyoruz canım seninle.banada kitpçı tavsiye etmişti.hayatta okuduğum en saçma bir kitaptı diyebilirim.ne aşkı ne meşki.tıktıktık :)demekten başka birşey yazmamış.ben sonuna kadar okudum bazı yerleri akıcıydı yani o kadar sayfadan 4 sayfası anca :)bende tasiye etmiyrum kesinlikle hemde.

bu yayınevi aynı zamanda kitapçı.kitaplarımıda hep ondan alıyorum.bugun gittim dayanamadım sordum yazarı tanıyormusunuz diye.evet dedi çekinerek neden soruyorsunuz kafasına atmak için mi diye demekki herkes aynı şeyi düşünmüş.mesajlarımız yerine ulaştı sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…