Levent Akcay goz kapagi estetigi

Nergis000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
12
1
33
Kendisine ameliyat olan var mi? Cok iyi yorumlar duyuyoruz kendisi hakkinda. Bu konuda en iyilerdenmis. Goruslerinizi bekliyorum

19 yaşında ergenliğin getirdiği ekstra takıntılı hallerle göz kapağımdaki düşüklüğü dert etmiştim. Keşke etmeseymişim. Geceleri artan diğer gözüme göre bir tık aşağıda duran bir göz kapağım vardı. O zaman tabi doktor araştırmalar bu seviyede değil google yorum denilen bir ayrıntı yok hayatımızda. Kendimi küçük bir operasyon olduğuna inandırmış olsam gerek. Olsun bitsin kurtulayım dediğimde başıma bunların geleceğini hiç tahmin etmedim. Şuan 34 yaşındayım ve kendisinin yaptığı bir hatadan dolayı tek gözüm aşağı baktığımda kapanmıyor. Hep ismini anıyorum. Çevreme çokça bahsediyorum. Üçgen bir göz kapağım vardı. Mikro plastik cerrah gözümü toparladı. Ve gerçeği ozaman öğrendim. Kendisi gözümde kesmemesi gereken kası kesmiş. Ergenliğim sayesinde çok takıntılı ve zor geçti. Hala neden neden diye soruyorum kendime. Allah daha büyük bir dert vermesin diyorum sonra da Bu arada ilk görüşmemde sordum küçük bir ameliyat değil mi tekrarlamaz değil mi dediğimde hayır kesinlikle demişti. 6 ay geçtiğinde gözümde garip bir şişlik ve düşüklük vardı. Bu gariplik üzerine kendisiyle görüşmeye gittiğimde yastık mastık gelmiştir bir daha ameliyat edelim dediğinde kendisine güvenip tekrar ameliyat olma gibi bir hatada bulundum. Ah başım ah diyorum. Olanlar o ameliyat da olmuş olsa gerek üçgen bir göz kapağı ne demek o zaman gördüm. Bari hatanı kabul et daha büyüğünü yapma dimi. Bu arada dünya göz hastanesi acıbadem şubesi 2007 ameliyat yılım isim Eda Kılıçarslan. ne zamandır yazmak istiyordum sonunda yazdım. Ne yazık ki ilk ve son olmadığımın farkındayım gerek google yorumlar gerek duyduklarım.. çok yazık.

Eklentiler

• 7FB38919-F189-48E1-ADAD-1C39A4E32559.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 244
Eda Hanım çok geçmiş olsun.Maalesef ben de kendisine ameliyat oldum.Göz kapaklarımı mahvetti.Sanırım sizin dediğiniz gibi ya kesilmeyecek bir kasımı kesti ya da çok yağ aldı.10 yaş birden yaşlandırdı beni.Sayısız sorun yaşıyorum.Sürekli enfeksiyon oluyorum.Gözlerim tam kapanmıyor.Ayrıca çok egoist biri.Kendisini iyi pazarlamış bize hepsi bu.Nasıl biri olduğunu çok geç anladım.Üstelik piyasanın nerdeyse 5-10 katı para alıyor.Aldığı paranın karşılığını verse tamam ama asla ve asla göz kapağı estetiği konusunda başarılı değil.

Merhaba, bunu onarabilen cok iyi doktorlar var. Arastirin isterseniz , uzuldum gercekten. Ozelden isimlerini verebilirim bakarsiniz sayfalarina.
Gecmis olsun

Merhaba, bunu onarabilen cok iyi doktorlar var. Arastirin isterseniz , uzuldum gercekten. Ozelden isimlerini verebilirim bakarsiniz sayfalarina.
Gecmis olsun
Sağ olun.İnanın öyle korktum ki sayısız yaşadığım sorunlara daha fazlası ekelenecek sanıyorum.Çünkü Levent Akçay da işinin en iyisi olduğunu hatta tam bu konuda uzman olduğunu,herkesin bu konuyu bilmediğini iddia ediyordu.Maalesef kendi bilmiyormuş.Bir de göz doktoru göz çevresini daha iyi bilir diye ona ameliyat oldum,benim gözlerim de açılmıyor çok büyük ihtimalle kasımı kesti.

Kesilmiş kası onaramıyorlar. Ne yazık ki.
Dr. Ayse dolar bilge’ den bir fikir alir misiniz ?
Sayfasini da inceleyin. Ust kapagi kapanmayan vakalari revizyonla duzeltmis. Benim alt kapak sikintim vardi, cok arastirdim. Cok doktor yok zaten bu revizyonlari yapabilen. Bir bakin, belki telefonda da bilgi verirler

Çok teşekkür ederim bilgi için. Ben de ümidimi kaybetmişken karşıma Ayşe hanım çıkmıştı. Kendisinin de fikrini aldım. Kasa müdahale edilemiyormuş. Bu arada Nuri Çelik benim gözümü büyük ölçüde düzeltti diyebilirim. Karşıdan bakan zaten problemi görmüyor. Aşağı baktığımda gözüm kapanmıyor sadece. Bu kusurun ergenliğimden beri beni baya psikolojik olarak etkilediğini söylebilirim.

Goz kapagini basit bir operasyonmus gibi davranan doktorlar uzucu. Ozellikle guzellik merkezi gibi yerler kasap gibj kesiyor cevremde gorduklerim oyle. Uyurken kapaniyorsa kapaginiz , asagi bakma sorunu dikkat cekmiyorsa iyi. Peki dusunuyorum da , kapagi ekleme ile uzatamazmi acaba cerrahlar ?

O kadar çok okudum o kadar duydum ki. Ne yazık ki çok başarısız doktorlar çok mutsuz hastalar var. Her branşta..Çok araştırmak gerekiyor. Kasla alakalı olduğu için düzeltilebilecek bir durum değil. Bir de benim psikolojim de kaldırmaz başka bir operasyonu.

Ahhh işte öyle olmasın diye Dünya Göz’de Levent Akçay’ı tercih etmiştim.Göz doktoru göz çevresini iyi tanır sandım.Maalesef yanılmışım.Belki estetik cerrah çok daha başarılı bir iş çıkarabilirdi ortaya.Resmen göz kapaklarımı oymuş.Zaten fazlalık bile yoktu çok fazla.Şu an hem baygın,hem yorgun bakıyorum.İnstagramda paylaştıkları işine gelen yorumlar ve de işine gelen fotolar.Benim fotomu da paylaşmasını çok arzu ederim.Sayısız sorun yaşıyorum sayesinde.Piyasanın 5-10 katını alıp bu kadar özensiz iş yapması ve de en çok biliyor gibi davranması da cabası!

Varmi fotografiniz ?

Ben de yıllar önce yaptırdım bir daha elletmeye cesaret edemediğim için öyle kaldı .üzerinden çok zaman geçtiği için gözkapaklarım yaşla birlikte saldı kendini de ancak kendine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…