Level 5 çıkmak...... (Yarına umudum kalmadı derken, hayata döndüğüm an GÖZLERİN)

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
156
Siirt
Tırtılıma;
Gene nasıl ve neresinden başlayacağımı bilemiyorum. Bunlarında hepsini bi arada anlatamam sanırım ondan yazıyorum. Cümlelerin devamı gelir umarım... Gözlerini özledim bi kere bile aşkla bakamadığım o gözlerini... Gözbebeklerinden sevgi çıkan gülüşünü de
Dünyanı hediye ettin bu akşam bana sevgilim dünyana benide aldın.. Yanında yalanlardan, korkulardan, sıyrıldım ve ben sende herşeyi temize çektim. Boğazımda değil, yüreğimde kocaman bir düğümle ağlatmadın beni. İçinde duruluk olan, mükemmel sevgi olan mutluluğu sundun ve de düşler ülkesine dahil ettin... Ne diyeyim ne iyi ettin... . . . Yüreğimin üzerinde yerin var artık .... Kaygısızca bütün çıkışları kapadım ve senide gururla hapsettim oraya
Umut tohumları yeşerdi hayellerimde sayende... Bahar çiçeklerimi büyüten toprağımsın artık...Çiçekler gülümser yüreğim gülümser.. Sevincini sevincim yapmak, sevincimi sevincin yapmak.. Herbişeyin olmak istiyorum artık. En yakın sırdaşın, aşşkdaşın, gevezeliğin, en yakın arkadaşın, tebessümün, küskünlüğün, yorgunluğun......Yüreğini şeffafca okumak, görmek istiyorum içindekileri aşka dair hayata dair ne varsa .... Yüreğimden yüreğine kenetlenmiş yollarda kaybolmak istiyorum yalnız... Bütün kuralları değiştirmek inatlaşan gıcıklara ise lanet okumak istiyorum tövbe tövbe :)
Bahtıma doğan ışık; bu kez kalp sevginle dolu____ HOŞ GELDİN sahi sevdam, gönlüme..... Burada kal birlikte birlikte aşalım bütün çağlarımızı geçmiş gelecek. Haydi tut hayallerimin elinden uçurum gözlüm.... Güneşim iyi ki varsın ve sana çok aşığım:)
Sevdamın son baharı mesajda da yazdığım gibi "gülümseten yarınım" görüşürüz gene arada bi buradan, nelerde yazarmışım hem ben yauf :) ..............
Zonguldaktaki kuşlara selam söyle bu arada yolda gelirken. Giderkende anlat bizi içinden. Gördüğün evlere, ağaçlara,çimenlere:)) tamam . Bende pencereden gördüğüm tüm canlılara anlatacağım senin benim için artık ne demek olduğunu........
Hoşça kal sevgilim.... !!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…