Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece letu kullandım yani yumurtaları büyütüyorArkadaşlar ben femara ile aynı etkiye sahip letuyu kullanıyorum. İkisinide kullanıp bir etki gören var mı? Mesela yumurtanızın büyüdüğünü kasık ağrısı ile hissettiniz mi veya başka bir belirtiniz oldu mu?
Teşekkür ederim yinede yorumunuz içinfemara kullandım. hatta eczacı o yok letu vereyim diye teklif etmisti. doktoruma sorduğumda hayır femara bul demisti. ve kasık ağrım olmustu kontrolümden bir gün önce. ertesi gün doktora gittiğimde 2 tanesi olgun 5 yumurtam vardı.
ama dediğim gibi letu ile bir tecrübem yok
Sizde de pco var mıydı acaba ve gebelik oluştu muBen sadece letu kullandım yani yumurtaları büyütüyor
YoktuSizde de pco var mıydı acaba ve gebelik oluştu mu
Ben de bu ay kullandım salı günü regl günüm. Sivilcelerim cok erken çıktı. Cuma test yapmıştım negatif diye daha da bakmadım negatiftir yani sivilcem ancak reglden çıkıyor sadece biraz erken çıktı. Dünden beri sanki yumurtluyorum gibi kasıklarım ağrıyor. Rahim de değil yumurtalıklar resmen... Bugün biraz daha az ama var. Inşallah kist olmadı. Sali yine olmazsam bı daha test yapıp hemen doktor kist oldu diye düşüncem.. iğne yapmadık bı rane gelişmişti kendine çatlar dedik. Ovulasyonla gormustum de... Heralde gecikiyor agrilar da ilaçtan..Arkadaşlar ben femara ile aynı etkiye sahip letuyu kullanıyorum. İkisinide kullanıp bir etki gören var mı? Mesela yumurtanızın büyüdüğünü kasık ağrısı ile hissettiniz mi veya başka bir belirtiniz oldu mu?
Ben de bu ay kullandım salı günü regl günüm. Sivilcelerim cok erken çıktı. Cuma test yapmıştım negatif diye daha da bakmadım negatiftir yani sivilcem ancak reglden çıkıyor sadece biraz erken çıktı. Dünden beri sanki yumurtluyorum gibi kasıklarım ağrıyor. Rahim de değil yumurtalıklar resmen... Bugün biraz daha az ama var. Inşallah kist olmadı. Sali yine olmazsam bı daha test yapıp hemen doktor kist oldu diye düşüncem.. iğne yapmadık bı rane gelişmişti kendine çatlar dedik. Ovulasyonla gormustum de... Heralde gecikiyor agrilar da ilaçtan..
Benim o ara baş ağrım oldu sadece yumurtalarda bir şey hissetmedim. Bir tane gelismisti zaten, normalde de yumurtlama problemim yoktu biraz saçma bı şey oldu heralde benim için ama adet üstü yumurtlama sancısı garip oldu. Inşallah güzel haberler gelir sizdenGerçekten büyürken ve yumurtalar gelişirken ben çok ağrı hissettim. Şu an daha benim günüme var hepimiz için hayırlısı olsun
İsimlere takılmayın ilacın kendisi letrazol isimler sadece muadil. O yüzden kıyas yapacak bi durum yok etkileri aynı , aynı içerikArkadaşlar ben femara ile aynı etkiye sahip letuyu kullanıyorum. İkisinide kullanıp bir etki gören var mı? Mesela yumurtanızın büyüdüğünü kasık ağrısı ile hissettiniz mi veya başka bir belirtiniz oldu mu?
Ben küçük bir yerde olduğum için bulamamıştım onu. İnşallah şans getirir her birimizeBenimde doktorum bugün femara yazdı ama çoğu eczanede yoktu çok zor buldum eczane letu önerdi almadım onu
İnşallahBen küçük bir yerde olduğum için bulamamıştım onu. İnşallah şans getirir her birimize