Letu kullaniyorum sol kasik cok agriyor

3 gündür letu kullanıyorum zabah akşam agrım var neden acaba ilaçtan kaynaklimi
Merhaba aşılama için mi kullanıyorsunuz letuyu. Aşılama için doktor bana femara yazdı eczanede yoktu letu verdi bende 2 gündür kullanıyorum

Merhaba aşılama için mi kullanıyorsunuz letuyu. Aşılama için doktor bana femara yazdı eczanede yoktu letu verdi bende 2 gündür kullanıyorum
Banada aşılama içir femara vermişti kullandım 3 yumurta olmuş bu ay kendi haline bırakalım dedi ovulasyon testine göre bugün çatladı ama 2 gün çok ağrı oldu yumurtadan dolayı galiba şimdi biraz daha iyiyim

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim ilk aşılamam olacak hala reglim devam ediyor çarşamba çağırdı bakalım diyecek. Allah bu yoldaki kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bugün kontrole gittiniz mi acaba ?
Evet gittim cumaya çatlatma iğnesi al gel dedi. Sivastayız hiç bir yerde yok çatlatma iğnesi çevre illere bakacaz artık inşallah bulabiliriz. Kontrolde güzel geçti alttan muayene etti her şey iyi güzel dedi bakalım artık. Sorduğun için çok teşekkür ederim ailelerimize falan kimseye söylemedim bu süreci birileriyle paylaşmak iyi geliyor gerçekten sağolun

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim ilk aşılamam olacak hala reglim devam ediyor çarşamba çağırdı bakalım diyecek. Allah bu yoldaki kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bugün kontrole gittiniz mi acaba ?
Kısmet olur inşallah bu ay gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…