Letu kullanıp hamile kalanlar ve yeni kullanmaya başlayanlar

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
29
Kızlar slm. Ben biçok kez topik açtım. 10 aydır gebelik elde edemedim. Bugün adet oldum. Adetim 54 gün gecikince doktora gittim. Şimdi geldim. Pkos var ve yumurtam çatlamadığını geç çatladığını söyledi. Bana letu verdi. 12 gün kullan 12. Gün gel dedi. Bunun yanında birde glifor verdi. Letu kullanıp hamile kalan var. Tecrübelerinizi yazar mısınız

Kızlar hiç kullanan olmadı mı?
Letu değil de klomen kulandim şuanda da kulaniyorum ilk kullandığım ay sabah akşam 1 tane içmemi söylemişti doktorum bu ay da sabah akşam 2 tane birden içiyorum bende pkosluyum hemde ileri derece glifor berbat bişey hiç biseye de yaramıyor ya belki bende yaramadı bilmiyorum ama umarım sizde ise yarar

Letu değil de klomen kulandim şuanda da kulaniyorum ilk kullandığım ay sabah akşam 1 tane içmemi söylemişti doktorum bu ay da sabah akşam 2 tane birden içiyorum bende pkosluyum hemde ileri derece glifor berbat bişey hiç biseye de yaramıyor ya belki bende yaramadı bilmiyorum ama umarım sizde ise yarar
Anladım canım. İnşallah bu ay sağlıkla gebelik gerçekleştirirsin. Bende pcos varmış. Daha yeni tedaviye başladım. 10 aydır deniyoruz. Bakalım. Rabbimiz izniyle olsun artık ya

Evet pcos vardı onda bende 3 düşük yaptım pcos hastasıymısım hemen hamile kalıyorum ama düşük oluyor
Öyle mi. Çok üzüldüm. Sen hamile kalabiliyorsan inşallah yakın zamanda bebişini kucağına alırsın canım. Düşük sebebini araştır. Önlem al.

Kızlar slm. Ben biçok kez topik açtım. 10 aydır gebelik elde edemedim. Bugün adet oldum. Adetim 54 gün gecikince doktora gittim. Şimdi geldim. Pkos var ve yumurtam çatlamadığını geç çatladığını söyledi. Bana letu verdi. 12 gün kullan 12. Gün gel dedi. Bunun yanında birde glifor verdi. Letu kullanıp hamile kalan var. Tecrübelerinizi yazar mısınız
Ben 2.letu kullanımında gebe kaldım ama tabi.düşük oldu gerçi

Ben 2.letu kullanımında gebe kaldım ama tabi.düşük oldu gerçi

Merhaba kızlar bende yeni başladım tedaviye geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım gebe kalmadım dokforum bu ay letu verdi beş gün kullanmamı söyledi picosukda yok ama insülin direncim var matofin yazdı o yüzden
Kızlar letuyu yalnız mi kullaniyorsunuz, çatlatma iğnesi de oluyor musunuz ?

Kızlar letuyu yalnız mi kullaniyorsunuz, çatlatma iğnesi de oluyor musunuz ?
Çatlatma iğnesi de alıp kullanıyorum çok basit zaten kendim yapıyorum.Normlde yumurtam çatlıyor ama ne olu olmaz yapıyorum.1 kez hemşire yaptı çok basit sıfır ağrı ben youtıbda bakıp artık kendim yaptım.ve kendim yaptığım ay haziranda gebe kaldım.6 haftalıkken malesef kimyasal oödu

X