Evet bende de klomen kullanirken cok agri oluyodu kasiklarda ama bunda bisey yok cok nadir baskı hissedyrum arada. Yarin doktora gdicem bakalim letü ise yaramismi ilk defa kullaniyorum hayirlisi pek umidim yok taBen kullandım canım ama gebelik oluşmadı. Gerçi benim yumurta gelişmesinde bir sorunum yok klomende de çatladı. Letuda da çatladı. Bizim sorunum eşimle ilgili. Benim fark ettiğim tek şey klomen kullanırken cok fazla kasık agrım olmuştu ama letuda o kadar ağrım olmadı (ikisindede 4 yumurtam gelişmesine rağmen).
Bana bu ay yine letu verdi bu ayda olmazsa rahim filmi çekeceğiz dedi. Geçen ay letu ile 2 yumurta oluşmuştu ve ikiside çatlamış bugün doktor öyle dedi ama yine de adet oldum. Doktora sordum letu ile birlikte havuç ve incir kürünü de uygulayabilir miyim diye. bir sakıncası yok yapabilirsin dedi. Artık bu ay bunları deneyeyip sonuca bakacağız
Bende dün başladım letüye 5 gün kullancam 5 gun de merional adli igneyi vurcam ilk defa ilac kullaniyorum bakalim artik pzarteesi de kontrole gitcem
Ben ilk defa kullaniyorum bu ilaclar yumurta gelistirici mi normalde kac tane olmasi gerekiyor kac cm olmasi gerekiyor canmBen bugun gittim canim 13 cm yumurtam olusmus. Rahim duvarin iyi dedi c.tesi bidaha cagirdi. Bana az gibi geldi ama bilemiyorum hic umitli degilim bu aydan hayirlisi olsn
Bende ilk defa kullandim canim 7 gun kullandim ben. Sanirim 1 tane ama kaliteli uretiyormus. Benim bugun 1 tane yumurtam gelismekte dedi doktor. Hatta bende dedim klomenle daha cok ve daha cabuk buyuyodu dedim. Gelismesi onemli degil klomen gelistiriyodu ama rahim duvarini inceltiyo dedi bu suan rahim duvarin iyi dedi kalin dediBen ilk defa kullaniyorum bu ilaclar yumurta gelistirici mi normalde kac tane olmasi gerekiyor kac cm olmasi gerekiyor canm
Ay hadi inşallah canım hayırlısyla guzel haberlerini alırız inşallahBende ilk defa kullandim canim 7 gun kullandim ben. Sanirim 1 tane ama kaliteli uretiyormus. Benim bugun 1 tane yumurtam gelismekte dedi doktor. Hatta bende dedim klomenle daha cok ve daha cabuk buyuyodu dedim. Gelismesi onemli degil klomen gelistiriyodu ama rahim duvarini inceltiyo dedi bu suan rahim duvarin iyi dedi kalin dedi
Ben hic umitli degilim bu aydan ama allahtan umid kesilmez insallah seninde olur canim bu ayAy hadi inşallah canım hayırlısyla guzel haberlerini alırız inşallah
kızlar sonuçlarınız ne oldu ben de letuya başlayacağım bugün
inşallah ben bir kez daha kullandım letu çatlatma iğnesi ve aşılama tutmamıştı inşallah bu kez tutar. eşimin değerleri çok iyi çıktı şükür. pcos yüzünden olmuyor bende problem var.Canım tedavin hayırlı olsun inşallah. Ben yazmıstın daha önce 1 ay letu ile tedavi gördüm çatlatma iğnesi kullandım yumurtalar çok güzel gelişti (4 tane) çatladı ama benim eşimde sorun olduğunu öğrendik tam o günlerde o yüzden gebelik oluşmadı şuan tüp bebek tedavisindeyim. Eğer ki tek sorunun yumurtlamayla ilgili ise bence olunlu sonuc alırsın. Umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine
Bende 1 ay denedim letuyu canim olmadi malesef. Bu ay asilama denedik bakalim hayirlisiCanım tedavin hayırlı olsun inşallah. Ben yazmıstın daha önce 1 ay letu ile tedavi gördüm çatlatma iğnesi kullandım yumurtalar çok güzel gelişti (4 tane) çatladı ama benim eşimde sorun olduğunu öğrendik tam o günlerde o yüzden gebelik oluşmadı şuan tüp bebek tedavisindeyim. Eğer ki tek sorunun yumurtlamayla ilgili ise bence olunlu sonuc alırsın. Umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine
Bende 1 ay denedim letuyu canim olmadi malesef. Bu ay asilama denedik bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?