- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanıyorum bu ayBugün başladım 5 gün kullanıp yum takibi yapılacakmış, kistim 2 cm falan küçülmüş doğum kontrol hapıyla, tedaviye devam ediyoruz bu ay letü olmazsa tüp dedik, yine umutsuzum, mutsuzum. Kullanan var mı danışmak istedim
Canım doğum kontrol hapından hangisini kullandın? Hangi hapı kullandın ? Kistin kaç cm di?Bugün başladım 5 gün kullanıp yum takibi yapılacakmış, kistim 2 cm falan küçülmüş doğum kontrol hapıyla, tedaviye devam ediyoruz bu ay letü olmazsa tüp dedik, yine umutsuzum, mutsuzum. Kullanan var mı danışmak istedim
Sen ne zamandır deniyosun canım neler denediniz takipte kaliyim seni bugün ikinci günüm hapla benim deBende kullanıyorum bu ay
Kistimin biri 5 biri 1 cmdi ama aşılama ilaçları böyle şişirdi yoksa çok küçüklerdi malesef tedavi uygularken onlara da olan oluyo, qlarista kullandım 2 ay, biri 3.5 diğeri 2 cm oldu birini küçülttü diğeri büyümüş anlamadım bende işe yaradı dedik ama bakalım en azından tedavilere engel değil şimdilik boyutlarıCanım doğum kontrol hapından hangisini kullandın? Hangi hapı kullandın ? Kistin kaç cm di?
Biz 1.5 yıldır istiyoruz. Ama 6ayında falan iş durumundan ayrıydık. Tahliller de falan sorun yok ondan hep bekleyin dendi bize. Geçen ay klomen denedik olmadı. Çatlatma iğnesz denedik. Sonra doktorumu değiştirdim. Bu ay letu kullanıyorum işte bende 4.gündeyim. Daha önce hiç duymamıştım bu ilacı ama klomen benim ruh halimi etkilemişti bu daha iti geldi sanki. Günde bi tane kullanıyorum. Sen kaç Tane kullanıyorsunSen ne zamandır deniyosun canım neler denediniz takipte kaliyim seni bugün ikinci günüm hapla benim de
Benim hiç yoktu aşılamayla 7,2 ve 8,5cm oluştuKistimin biri 5 biri 1 cmdi ama aşılama ilaçları böyle şişirdi yoksa çok küçüklerdi malesef tedavi uygularken onlara da olan oluyo, qlarista kullandım 2 ay, biri 3.5 diğeri 2 cm oldu birini küçülttü diğeri büyümüş anlamadım bende işe yaradı dedik ama bakalım en azından tedavilere engel değil şimdilik boyutları
Hadi ya baya da büyüklermiş geçmiş olsun canım iyi mi yapıyoruz bişeyler yaparak kötümü bilmiyorum ama bende tedavilerden beri vücudum zarar gördüğünü hissediyorum şimdi bu ilaç da kasık ağrısı yapmaya başladı yine kistimi büyütcek diye korkuyorum, seninkilere ameliyat gerekmiyomu peki doktorlar ne diyoBenim hiç yoktu aşılamayla 7,2 ve 8,5cm oluştu
Benimde günde 1 toplam 5 gün kullanıcam kasık ağrılarım başladı kistim var benim onu büyütüyo diye korkuyorum gaz da oluyo çünkü maalesef bu da kisti tetiklediğini gösteriyo inş işe yarar da kurtuluruz bunlardan yaBiz 1.5 yıldır istiyoruz. Ama 6ayında falan iş durumundan ayrıydık. Tahliller de falan sorun yok ondan hep bekleyin dendi bize. Geçen ay klomen denedik olmadı. Çatlatma iğnesz denedik. Sonra doktorumu değiştirdim. Bu ay letu kullanıyorum işte bende 4.gündeyim. Daha önce hiç duymamıştım bu ilacı ama klomen benim ruh halimi etkilemişti bu daha iti geldi sanki. Günde bi tane kullanıyorum. Sen kaç Tane kullanıyorsun
Canım ben polikistik olduğumu öğrendim. Adetin üçüncü günü Letu başladık. Adetin 16.günü 20 mm yumurtam oluştu Ovitrelli çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi19.günü adetim üç gün geçmişti BetaHCG 633,3 çıktı. 8+3 olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin.Bugün başladım 5 gün kullanıp yum takibi yapılacakmış, kistim 2 cm falan küçülmüş doğum kontrol hapıyla, tedaviye devam ediyoruz bu ay letü olmazsa tüp dedik, yine umutsuzum, mutsuzum. Kullanan var mı danışmak istedim.
Canım ben polikistik olduğumu öğrendim. Adetin üçüncü günü Letu başladık. Adetin 16.günü 20 mm yumurtam oluştu Ovitrelli çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi19.günü adetim üç gün geçmişti BetaHCG 633,3 çıktı. 8+3 olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin.Kar perisi
asilama olunca kistmi olusyor nedenkiBenim hiç yoktu aşılamayla 7,2 ve 8,5cm oluştu
Canım 7,2 cm olan kendiliğinden yok oldu .8,5 cm olan 6 cm düşmüş.ilaçsız kendiliğinden böyle oldu. Şuan 6cm olanı da ilaçla eritelim dedi sol yumurtalık daymış. Gynelle diye Doğum kontrol hapı verdi. Kasık ağrısı yapıyor. Bi de haptan mı bilmiyorum vücudumda bi kaşıntı hasıl olduHadi ya baya da büyüklermiş geçmiş olsun canım iyi mi yapıyoruz bişeyler yaparak kötümü bilmiyorum ama bende tedavilerden beri vücudum zarar gördüğünü hissediyorum şimdi bu ilaç da kasık ağrısı yapmaya başladı yine kistimi büyütcek diye korkuyorum, seninkilere ameliyat gerekmiyomu peki doktorlar ne diyo
Sanırım yumurta geliştirici iğneden oldu canım. Çünkü hiç kistim yoktu muayenelerdeasilama olunca kistmi olusyor nedenki
benimde hic kistim yok bende ilkdefa klomen kullandim umarım olmazkistSanırım yumurta geliştirici iğneden oldu canım. Çünkü hiç kistim yoktu muayenelerde
Bende yarın 5.gün oluyor Çarşamba kontrol var. İnşallah birlikte hamile kalırızBenimde günde 1 toplam 5 gün kullanıcam kasık ağrılarım başladı kistim var benim onu büyütüyo diye korkuyorum gaz da oluyo çünkü maalesef bu da kisti tetiklediğini gösteriyo inş işe yarar da kurtuluruz bunlardan ya
Bende kist yapmadı klomen ama eski doktorum klomen verdi takip etmedi. Bu doktor Mutlkaa takip edilmesi gereken bi ilaç dedi. Takip ediliyor değil mibenimde hic kistim yok bende ilkdefa klomen kullandim umarım olmazkist
Maşallah sağlıkla al kucağına darısı bize inşallahCanım ben polikistik olduğumu öğrendim. Adetin üçüncü günü Letu başladık. Adetin 16.günü 20 mm yumurtam oluştu Ovitrelli çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi19.günü adetim üç gün geçmişti BetaHCG 633,3 çıktı. 8+3 olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin.Kar perisi
Amin canım tamamına erdirsin rabbim, bendeki çikolata kisti en meret şey bu sanırım bu ilaç da büyütcek diye korkuyorum, inşallah bize de nasip olur son olur bu çabalarımızCanım ben polikistik olduğumu öğrendim. Adetin üçüncü günü Letu başladık. Adetin 16.günü 20 mm yumurtam oluştu Ovitrelli çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi19.günü adetim üç gün geçmişti BetaHCG 633,3 çıktı. 8+3 olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin.Kar perisi