Leslie Walk Günlüğüm.

NewbieMommy

🧸✨️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
2.648
3.003
32
- Her zaman diyeti yarım bırakan, sporu yarım bırakan üşenen biri olarak belki günlük gibi tutarsam gaza gelirim diye açıyorum bu konuyu umarım yine üşenmem yoksa düğünde tombik bir gelin olacağım

1.Gün 1 Mega Mile (20 dakika) Yapıldı.

• Kahvaltı; Chialı omlet, kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, 1 orta boy domates, 2 gün kurusu, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 adet siyah zeytin.

• Kahvaltı sonrası; Nescafe 2si1 arada.

+ Buarada bir 33dklık Yoga yapıldı. (Vücudumu esnetmek ve rahatlatmak adına) şuan kuş gibiyim hee az kaldı cenin pozisyonunda uyuyacaktım

Son düzenleme:
Merhaba lütfen üşenme diyetini ve sporunu yap fit bir gelin ol bende geçen yaz evlendim hep tombik gelin olmayayım diyet yapayım aman spor yapayım dedim dedim sonuç tombik geli oldum çok kilolu değildim 68 kiloydum evlendigimde boyum 163 ama şimdi bakıyorum düğün fotoğraflarına hiç hoşuma gitmiyor. Duruşum bile bi özgüvensiz hatta bazı fotoğraflarda göbeğimi öne çıkarmışım o niyeyse aman vaktin varken istediğin kiloya ulaş derin yaşayan ve pişman olan biri olarak. Bu arada ben evlendikten sonra da kilo aldım 8 kilo kadarcık şimdi de yine zayıflamaya niyetlendim ama kararliyim bu defa inşallah istediğimiz gibi kilo verebiliriz

Ay inşallah kaldı 4,5 ay umarım bi 5 kilo kadar verebilirim biraz çabuk olması gerek henüz gelinlik bakmadım sonra alıp da içine girememek var İnşallah sende istediğin kiloya ulaşabilirsin

Ay inşallah kaldı 4,5 ay umarım bi 5 kilo kadar verebilirim biraz çabuk olması gerek henüz gelinlik bakmadım sonra alıp da içine girememek var İnşallah sende istediğin kiloya ulaşabilirsin
Çok rahat verirsin bence 5 kiloyu iradeyi elden bırakma yeter ben teoride tamamim ama pratik yok

• Kahvaltıdan önce nescafe içtim (2si1aradayı dünden itibaren bıraktım) granül kahve ve normal sütle karıştırarak içtim.
  • Kahveden 1 saat sonra yulafla kahvaltı yaptım.

• Leslie Walk +40 dk yapıldı.
  • Akşam yemeğinde çorba ve makarna yedim yanında yoğurtla.
  • Gün içerisinde 3lt su içtim.

• Kahvaltı öncesi limonlu su + 40dk leslie walk.
  • Kahvaltıda muzlu yulaf. (Öncesinde 1 bardak su içerisinde bekletilmiş kayısı ve suyunu içtim)
  • Araöğün sütlü kahve.
  • Akşam yemeği Çorba, makarna, yoğurt. Gün içerisinde 2,5lt su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…