Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben 2 aydır diyetteyim ve pazar günü de leslie'ye başladım, ilerlememi aktaracağım haftadan haftaya
Benim daha 3gun oluyor diyet ve leslie bide ben jullian micheal da yapiyorum leslieden sonra cok azimle ilerliyorm bakalim :) sadece zayiflamak yetmiyor diyetle spor yaparak sikilasmakta lazm :)

Benim daha 3gun oluyor diyet ve leslie bide ben jullian micheal da yapiyorum leslieden sonra cok azimle ilerliyorm bakalim :) sadece zayiflamak yetmiyor diyetle spor yaparak sikilasmakta lazm :)

Sadece diyetle 2ayda kac kilo verdin ? Ve hic bozdun mu ?

13 aralıkta başladım canım, geçtiğimiz pazar 9 kilo oldu tam. Yılbaşı akşamı ve ertesi günü bayağı bozdum diyeti, bir de geçen hafta çarşamba Ama onun dışında her gün dikkat ettim. Hiç spor yapmadım hatta gereğinden fazla hareketsizdim. Bakalım sporla diyet bir arada nasıl etki edecek :)

Kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?

ilk olarak hangi videodan başlamalıyım arkadaşlar :)

Ben yeni başladım yetkin bilgiye sahip değilim ama iki gün 2 millik walk away the pound express yaptım. Ardından 3 mile geçtim ama zorladı ne yalan söyleyeyim :) Başta biraz 2 mil yapmanı tavsiye ederim betusi, hele ki spora alışık değilsen :)

15 kilo fazlam var malesef

Bn spor hayatimda hic yapmadim ama direk 4mill basladim yapiyorum 3gundur hatta 4te az gelmeye basladi 5ariyorm ama intde bulamadm

Oh oh oh maşallah beni 3 mil bile mahvetti yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum 4'e, gözüm korktu

Ben de 61 kiloyum canım 53-54 olmayı hedefliyorum.
Ben 60kilo idim hamile kalinca 85le doguma girdim suan 74um 60olmak istiyorm gene bide sezryandan dolayi gobek kaldi bide simitlerim var ne yapcam bilmiyorum

Ben 60kilo idim hamile kalinca 85le doguma girdim suan 74um 60olmak istiyorm gene bide sezryandan dolayi gobek kaldi bide simitlerim var ne yapcam bilmiyorum

Allah bağışlasın canım Derdin kilo olsun, kolay mı evlat dünyaya getirmek :) Bak ben bekar halimle yazın 72 kiloya kadar çıktım anca zayıflıyorum. Boyum 160 cm bir de Sen canını sıkma, yaza kadar hepimiz fit olucaz inşallah

Saol canim moral verdin valla :) bende 165cm im fazla fark yok

Saol canim moral verdin valla :) bende 165cm im fazla fark yok

Geç olsun güç olmasın canım azmedersek inanırsak hepimiz fit olucaz ben inanıyorum :)

One drive yüklemek uzun mu sürüyor yoksa benmi beceremedim, kaç saattir bekliyorum bütün Leslie klasörünü yüklücem, arkadaşlar bekliyor yardımcı okur musun

derya1970 sevgili konu sahibimiz belki bir fikriniz vardır sorayım dedim, bu one drive hakkında bizi bilgilendirebilir misiniz dosyaları aktarmaya çalıyoruz da :)

One drive yüklemek uzun mu sürüyor yoksa benmi beceremedim, kaç saattir bekliyorum bütün Leslie klasörünü yüklücem, arkadaşlar bekliyor yardımcı okur musun
evet ben gece genelde yüklüyordum orada leslie videolarınıda arşivlemiş olursun arşivi edinmek biliyorsun çok zor leslie videoları fazla kalmıyor youtube siliniyor

leslie ile sıkılaşırsınız zaten doğumdan kalan kilolarımı verdim hiçde sarkma olmadı ama sabırlı olun kondüsyonunuza göre milleri artırın fazla yüklenmek sizi spordan soğutabilir önemli olan yavaş olsun kilolar geri gelmesin emziriyorsanız bence 2 kg vermek iyidir bebebiğinizi güle güle büyütün acele etmeyin nacizhane fikrim

Cok saolsun . evet emziriyorum ama sadece gecelri emiyoruz :) evet haftada 2 kilo versem yeter benim icin fazla seymi istedim yoksa

One drive konusunda nasil bir bilgi istiyorsun canim anlamadim. Yükle diyorsun indiriyor hepsini. Baskasi paylasacaksa da paylasim yapiyor bir zorlugu yok zaten benimn olusturup gönderdigim klasör onu aktaracak hrhalde sayin metebatur sana.

Detayli sorulariniz için bana instagramdan ulasabilirsiniz. Instagram adresim profilimde.

One drive konusunda nasil bir bilgi istiyorsun canim anlamadim. Yükle diyorsun indiriyor hepsini. Baskasi paylasacaksa da paylasim yapiyor bir zorlugu yok zaten benimn olusturup gönderdigim klasör onu aktaracak hrhalde sayin metebatur sana.

M Metebatur neden çok uzun sürüyor demişti de o yüzden sordum, teşekkür ederim açıklama için :) Ben elimdeki videoları torrentten indirdim ama kimseye göndermedim, one drive kullanmama gerek olmadığı için bilgim yoktu hızı hakkında. Instagramdan takip edeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…