- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
Hergun duzenli sadece leslie ve diyet ile incelen varmi acaba ?
Benim daha 3gun oluyor diyet ve leslie bide ben jullian micheal da yapiyorum leslieden sonra cok azimle ilerliyorm bakalim :) sadece zayiflamak yetmiyor diyetle spor yaparak sikilasmakta lazm :)Ben 2 aydır diyetteyim ve pazar günü de leslie'ye başladım, ilerlememi aktaracağım haftadan haftaya
Sadece diyetle 2ayda kac kilo verdin ? Ve hic bozdun mu ?Ben 2 aydır diyetteyim ve pazar günü de leslie'ye başladım, ilerlememi aktaracağım haftadan haftaya
Benim daha 3gun oluyor diyet ve leslie bide ben jullian micheal da yapiyorum leslieden sonra cok azimle ilerliyorm bakalim :) sadece zayiflamak yetmiyor diyetle spor yaparak sikilasmakta lazm :)
Sadece diyetle 2ayda kac kilo verdin ? Ve hic bozdun mu ?
ilk olarak hangi videodan başlamalıyım arkadaşlar :)
15 kilo fazlam var malesef13 aralıkta başladım canım, geçtiğimiz pazar 9 kilo oldu tam. Yılbaşı akşamı ve ertesi günü bayağı bozdum diyeti, bir de geçen hafta çarşambaAma onun dışında her gün dikkat ettim. Hiç spor yapmadım hatta gereğinden fazla hareketsizdim. Bakalım sporla diyet bir arada nasıl etki edecek :)
Kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?
Bn spor hayatimda hic yapmadim ama direk 4mill basladim yapiyorum 3gundur hatta 4te az gelmeye basladi 5ariyorm ama intde bulamadmBen yeni başladım yetkin bilgiye sahip değilim ama iki gün 2 millik walk away the pound express yaptım. Ardından 3 mile geçtim ama zorladı ne yalan söyleyeyim :) Başta biraz 2 mil yapmanı tavsiye ederim betusi, hele ki spora alışık değilsen :)
Bn spor hayatimda hic yapmadim ama direk 4mill basladim yapiyorum 3gundur hatta 4te az gelmeye basladi 5ariyorm ama intde bulamadm
15 kilo fazlam var malesef
Ben 60kilo idim hamile kalinca 85le doguma girdim suan 74um 60olmak istiyorm gene bide sezryandan dolayi gobek kaldi bide simitlerim var ne yapcam bilmiyorumOh oh oh maşallah beni 3 mil bile mahvetti yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum 4'e, gözüm korktu
Ben de 61 kiloyum canım 53-54 olmayı hedefliyorum.
Ben 60kilo idim hamile kalinca 85le doguma girdim suan 74um 60olmak istiyorm gene bide sezryandan dolayi gobek kaldi bide simitlerim var ne yapcam bilmiyorum
Saol canim moral verdin valla :) bende 165cm im fazla fark yokAllah bağışlasın canımDerdin kilo olsun, kolay mı evlat dünyaya getirmek :) Bak ben bekar halimle yazın 72 kiloya kadar çıktım anca zayıflıyorum. Boyum 160 cm bir de Sen canını sıkma, yaza kadar hepimiz fit olucaz inşallah
One drive yüklemek uzun mu sürüyor yoksa benmi beceremedim, kaç saattir bekliyorum bütün Leslie klasörünü yüklücem, arkadaşlar bekliyor yardımcı okur musunonedrıve yüklediyseniz ordan paylaşabilirsiniz emaillere gönderebilirsiniz
Saol canim moral verdin valla :) bende 165cm im fazla fark yok
One drive yüklemek uzun mu sürüyor yoksa benmi beceremedim, kaç saattir bekliyorum bütün Leslie klasörünü yüklücem, arkadaşlar bekliyor yardımcı okur musun
evet ben gece genelde yüklüyordum orada leslie videolarınıda arşivlemiş olursun arşivi edinmek biliyorsun çok zor leslie videoları fazla kalmıyor youtube siliniyorOne drive yüklemek uzun mu sürüyor yoksa benmi beceremedim, kaç saattir bekliyorum bütün Leslie klasörünü yüklücem, arkadaşlar bekliyor yardımcı okur musun
leslie ile sıkılaşırsınız zaten doğumdan kalan kilolarımı verdim hiçde sarkma olmadı ama sabırlı olun kondüsyonunuza göre milleri artırın fazla yüklenmek sizi spordan soğutabilir önemli olan yavaş olsun kilolar geri gelmesin emziriyorsanız bence 2 kg vermek iyidir bebebiğinizi güle güle büyütün acele etmeyin nacizhane fikrimBenim daha 3gun oluyor diyet ve leslie bide ben jullian micheal da yapiyorum leslieden sonra cok azimle ilerliyorm bakalim :) sadece zayiflamak yetmiyor diyetle spor yaparak sikilasmakta lazm :)
Cok saolsun . evet emziriyorum ama sadece gecelri emiyoruz :) evet haftada 2 kilo versem yeter benim icin fazla seymi istedim yoksaleslie ile sıkılaşırsınız zaten doğumdan kalan kilolarımı verdim hiçde sarkma olmadı ama sabırlı olun kondüsyonunuza göre milleri artırın fazla yüklenmek sizi spordan soğutabilir önemli olan yavaş olsun kilolar geri gelmesin emziriyorsanız bence 2 kg vermek iyidir bebebiğinizi güle güle büyütün acele etmeyin nacizhane fikrim
One drive konusunda nasil bir bilgi istiyorsun canim anlamadim. Yükle diyorsun indiriyor hepsini. Baskasi paylasacaksa da paylasim yapiyor bir zorlugu yok zaten benimn olusturup gönderdigim klasör onu aktaracak hrhalde sayin metebatur sana.Geç olsun güç olmasın canım azmedersek inanırsak hepimiz fit olucaz ben inanıyorum :)
derya1970 sevgili konu sahibimiz belki bir fikriniz vardır sorayım dedim, bu one drive hakkında bizi bilgilendirebilir misiniz dosyaları aktarmaya çalıyoruz da :)
One drive konusunda nasil bir bilgi istiyorsun canim anlamadim. Yükle diyorsun indiriyor hepsini. Baskasi paylasacaksa da paylasim yapiyor bir zorlugu yok zaten benimn olusturup gönderdigim klasör onu aktaracak hrhalde sayin metebatur sana.