Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bende leslie 3 mil yapıyorum 8 gündür . baya güzel gerçekten sadece bugün 4 mil yaptım baya ter attım .
kilo olarak da 81.700 ile başladım 1 haftadır diyet yapıyorum 2 kilo verdim yarın tartılma günüm en son tartıldıığımda 79.700 düm .
kilo : 79.700
gögüs 100
göbek 103
bel 85.5
kalça 114

merhaba buraya yeni üye oldum elinde videolar olan varsa bana atarsa çok mutlu olurum :) şimdiden teşekkürler

Bende diyet ve leslie ye bugun basladim 74kiloyum 60olmam gerek nekadar zamanda olablrm col merak ediyorm ims olurum oda var cok azimli bir insanim hic sikilmam brakmam diyti bozmamda gorcez nekadar ise yaricak:)

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü leslie yapmaya başladım ve uzun süreçli olarak yapmayı düşünüyorum. Torrent olarak indirdim bulabildiklerimi ama;

3 mile weight loss
Walk away your waistline 3 mile
Walk off 10 pounds 3 mile
Fast mile 3-4
4 really big miles
5 mile advanced walk

aradım ama bulamadım. Ve elime geçse çok memnun olurum. Eğer sizlerde varsa lütfen ulaştırın bana arkadaşlar, zahmet olmazsa. Şimdiden çok teşekkürler.

arkadaşlar bende 4 ve 5 mile var gönderebilirim :)

Sevgili arkadaşım bana ulaştırma şansın var mı elindeki videoları?

Bende istiyorum internetten bulduklarimi yapabiliyorm sadece

Kızlar merhaba bende hepsi var ama size Nasıl ulaştırabilirim hiç bilmiyorum, internet üzerinden mail yoluyla Nasıl gönderebilirim tarif eden yapayım

Kızlar merhaba bende hepsi var ama size Nasıl ulaştırabilirim hiç bilmiyorum, internet üzerinden mail yoluyla Nasıl gönderebilirim tarif eden yapayım

Ay harika olur ya, bir yol tarif eden olursa çok makbule geçer arkadaşlar :) Çok teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…