Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Mail adresinizi nilayandroid@yandex.com a gonderin lutfen, haftasonu halletmis olurum tamamini. Calistigim icin aksamlari pek vaktim olmuyor. Bayram sonu hepsi yuklenmis olur. Bekletiyorum kusura bakmayin..
merhaba topiğe yeni katıldım bu hafta başı Leslie ile bir arkadaşım tavsiyesi ile çalışmaya başladım bebek istediğim için kiloloarımdan kurtulmalıyım 3 mili günde 2 defa yapıyorum size mail adresimi gönderdim rica etsem 4 ve 5 i bana ulaştırabilirmisiniz? ayrıca kalçam çok var onunla ilgili bir çalışma varsa onu da rica ediyorum teşekkürler

Bende 5 gündür 3 mili yapıyorum 4 ve 5 i bulamadım rica etsem bana da atabilir misiniz?
Bir de göbek eritmek için hangisini yapmalıyım onu da atabilirseniz sevinirim.

Hanımlar elinde 5 mile fat burning walk olan var mı ? Ya da herhangi bir leslie videosu ? Ben şimdilik 3 mil olanı yapıyorum ama arttırmamın zamanı geldi. 4-5 millikleri bulamadım. Elinde olan varsa atabilir mi?

bayanlar bnde 10 gündür diyetteyim ama öyle fazla sıkmıyorum kendimi akşamları 40-50 dakika yürüyorz ama malum yağmurlar başladı bu lesli bnde işe yararmı acaba bu arada 10 günde 1.5 kilo verdim. 12 kilo vermem lazım beden kitle endeksine göre fazlam okadar.

canım mrb
leslie ile sen ne kadar sürede vermiştin birde leslie bel ve göbek bölgesinde etkili oldumu sende ?

arkadaşlar merhaba...bende leslie ile 2 ayda diyetlede destekleyerek 5,5 kilo verdim,az gelebilir size ama kendimi çok bunltmıyorum,yavaş yavaş vereceğim daha 5 kilom var.bana leslie nin 4 ve 5 milleri lazım,elinde olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…