Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhabalar herkese iyi bayramlar uzun zamandır sessiz takipçinizim sonuçlar çok güzel yaklaşık 10 gündür düzenli yapıyorum Leslie 3 mil aranıza katilabilirmiyim

Merhaba hanımlar ben leslie nin 2 mile videosunu bir türlü bulamadım indirmek istiyorum o yüzden aradım ama yok youtube tan açıp yapıyordum şimdi bulamayınca sinir oldum eğer bulan ya da yapan varsa online buraya link atabilir mi ?

Merhabalar grubunuzu yeni kesfettim bende araniza katilip yürümek istiyorum ama programlar hakkinda bilgim yok en basta neler yapmam gerekiyor yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhabalar grubunuzu yeni kesfettim bende araniza katilip yürümek istiyorum ama programlar hakkinda bilgim yok en basta neler yapmam gerekiyor yardimci olursaniz cok sevinirim
yotube acip leslie sansone arayacaksin ve karsina bir cok cesit video cikiyor..ben 3 gun once basladim..mile 3 e..aslinda hemen 5 sececektim..ama hem vucudumu alistirayim istedim hemde 3 mile 45 dk suruyor...baymiyor yani..birde fazla vaktim olmuyor..ya sabah erkenden kalkip yapmam gerekiyor ya da cocuklar uyuyunca..sansima biri uyanmazsa...
valla durdum durdum canima tak dedi bu gobek artik..kilo gidiyor bir sekilde ama gobek gitmiyor...spor sart..

buarada dogumdan sonra bel kismi kalinlasti bende..leslie ile eritebilirmiyim gobegimi kizlar??

Arkadaslar bu baslik sadece gorsel paylasim icin diger yazismalarinizi lutfen egzersizler bölümündeki leslie basligina yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…