Burası sadece görsel paylaşım alanı oldu uzun zaman önce. Aktif yazışmalar şurada;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-536
Rica ederim.Son sayfaları okumayı bugün tamamladım. Başka bi konuya taşınmış. Zaten siz de yazmışsınız.
Teşekkürler...
bende leslie nin aşağıdaki videoları var. Kullandığınız bir paylaşım sitesi varsa yükleyebilirim.
3 mega miles
3 mile pilates
3 Mile Walk- Walk Your Belly Flat
4 miles power walk
5 Mega Miles With Band
Burn 30
Firm 30
iWalk Strong 3 Mile Walk
Leslie Sansone 5 Really Big Miles
Leslie Sansone Walk to the HITS Radio Remixes 3 miles
WALK TO THE HITS PARTY SONGS
3 mile pilates hangi videosu acaba
yüklüyorum tek tek biraz zaman alıyor maalesef. merak etmeyin hepsini size ulaştırıcam.
bu ilki . 3 mega miles
https://www.wetransfer.com/download...522ae8345f220459a828e92c20150712123407/954f52
rica ederim ne yahu ne demek! o kadar mutlu oluyorum ki spor yaparken herkes bu mutluluğu yaşasın istiyorum :)Harikasın, çok teşekkürler.
Kendini zorlama, müsait oldukça yaparsın.
Çok tesekkurler
tekrar merhaba
ben yüklemeye devam ediyorum ama bir sıkıntı olmaması için burdan paylaşım yapmayacağım. bana mail adreslerini yazan arkadaşlara linkleri atıcam. nilayandroid@yandex.com a mail adresinizi atarsanız linkleri yükledikçe ulaştırırım size.
Çok tesekkurler
canım rica etsem uygun olduğunda 4 miles power walk'ı wetransfer üzerinden yükler misin bayadır arıyodumbende leslie nin aşağıdaki videoları var. Kullandığınız bir paylaşım sitesi varsa yükleyebilirim.
3 mega miles
3 mile pilates
3 Mile Walk- Walk Your Belly Flat
4 miles power walk
5 Mega Miles With Band
Burn 30
Firm 30
iWalk Strong 3 Mile Walk
Leslie Sansone 5 Really Big Miles
Leslie Sansone Walk to the HITS Radio Remixes 3 miles
WALK TO THE HITS PARTY SONGS
amin cümlemizin mübarek olsunSelamlar,
Dün 1 saat- 15 dk yüründü.
Yüzünüzden gülücük,kalbinizden sevgi, bedeninizden sağlık, çevrenizden dostluk,ömrünüzden huzur ve neşe hiç eksik olmasin... Kandilleriniz hep kutlu, hayırlı dualarınız hep kabul, kadir geceniz mübarek olsun...
Mail adresinizi nilayandroid@yandex.com a gonderin lutfen, haftasonu halletmis olurum tamamini. Calistigim icin aksamlari pek vaktim olmuyor. Bayram sonu hepsi yuklenmis olur. Bekletiyorum kusura bakmayin..