Hangisinden bahsediyorsun cnm ust mesajda verdiklerim duruyor. Yeniler maalesef kalkti yapacak bir sey yok. Gorur gormez indirmek lazim. Gorsel basliktan istek yapabilirsin belki gonderen cikar.Indirrmeden kaldırmışlar hemen ya
Pc başına geçme şansım olmadı telefondan da indiremedim...yeniler evet dün YouTube eklenenler videolar çok istedim ama yetişemedim kardeşimi Aradım onun da seminer varmış eve gidene kadar kalkmıştı malesefHangisinden bahsediyorsun cnm ust mesajda verdiklerim duruyor. Yeniler maalesef kalkti yapacak bir sey yok. Gorur gormez indirmek lazim. Gorsel basliktan istek yapabilirsin belki gonderen cikar.
Ben arastirip bulup buraya ekliyorum. zaten insanlara yardimi sevmeyen bencil bir insan oldugum icin ancak bu kadarini yapabiliyorum. Daha once yazdigin mesajlari unutmadim.Pc başına geçme şansım olmadı telefondan da indiremedim...yeniler evet dün YouTube eklenenler videolar çok istedim ama yetişemedim kardeşimi Aradım onun da seminer varmış eve gidene kadar kalkmıştı malesef
Yo aslında öyle değilsin güzel videolar ekliyorsun bunun için de daha önce defalarca kez teşekkür ettim ama bazen çok sert çıkıyorsun önceden öyle davrandığın durumlar olduBen arastirip bulup buraya ekliyorum. zaten insanlara yardimi sevmeyen bencil bir insan oldugum icin ancak bu kadarini yapabiliyorum. Daha once yazdigin mesajlari unutmadim.
Yeni Olanları mi indirdiniz?coookkk tesekkür ederim size hepsini zorda olsa indirdim cidden cok güzel sıkılaştırıyor bir hafta yapamadım farkı gordüm tekrar teşekkürler
En son yuklenenleri indirdimYeni Olanları mi indirdiniz?
Nasıl indirdiniz youtubeden kalkmıştıEn son yuklenenleri indirdim
Derya 1970 arkadasimiz yuklediginde indirdim Ben Onunda yardimlariyla silinmemisti bir gun durdu neredeyse sık sık kontrol etmek lazimNasıl indirdiniz youtubeden kalkmıştı
Bu en yenilerden. Unarim yakalariz bi yerde.leslienin bu videosunu uzun hali varsa bana gönderir misinz
umarımmBu en yenilerden. Unarim yakalariz bi yerde.
Yavas yavas arttir canim. Kondisyon kazan once.kizlar buna bende baslamak istiyorum..ilk dogumumdan sonra yapmistim ve ise yaramisti..simdi ise gene baslamak istiyorum cunku en az bi 10 kilom var yaa ): beni cok rahatsiz ediyor bu kilolar...ayrica ilkinde kisa sure sonra baslamistim yapmaya..simdi ise aradan 3-4 ay gecti ve ben hala duzenli olarak ne spor yapiyorum ne yuruyus..ama kararliyim baslayip bir an once kurtulmak istiyorum kilolarimdan...
baslangic olarak sizce kac mile yapmali?? hemen 5 mile yaparsam sizce agir mi olur..yoksa ise daha mi az yarar??
hani vucut alisiyor ya bir sure sonra...1-2-3-4-5 diye mi gideyim her hafta fazlalastirayim mi?? kilo verenler yardimci olur musunuz???
Yavas yavas arttir canim. Kondisyon kazan once.
Neden kimse yazmamış, ben geçmişi okurken burayı kaçırmışım. Özellikle Derya hanım, her gün katılım yapmış neredeyse. Sayesinde ben de başladım. Uzun zamandan beri yazılanları okuyorum. Yeni fırsatım oldu başlamak için. Ramazan dolayısıyla çok iyi yaptığım söylenemez, hazırlık aşamasındayım.
Umarım konu tekrar aktif hale gelir.