Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Arkadaşlar ben 5 mil fat burning walk videosunu arıyorum ama bulamadım. 550 sayfalık bi konu var bütün sayfalara bakamıyorum konu altında linki bulunuyorsa paylaşabilir misiniz?
Link ekleyecek kisinin de sayfalari taramasi gerrkiyor. Iki yonlu dusunelim lutfen. You tubeda yoksa ilk sayfads indirilebilecek sayfanin linki mevcut. Ordan da silinmediyse tabii. Leslie videolari uzun kalmiyor nette.

Konunun ilk mesajinda zaten yazmistim ancak ilk mesaja dahi bakmaya usenen arkadaslar icin tekrar veriyorum vdownload.eu adresinde leslienin bircok videosu mevcut ordan kolaylikla indirebilirsiniz.

Günaydınlar lesli ile 3 mile yapıyorum günlük en hızlı ve en iyi yağ yakan anladığım power 5 mile ama bulamadım nette
3mile de power ını bulamadım
en iyi yağ yakan hangisi acaba yardım lütfen

Konunun ilk mesajinda zaten yazmistim ancak ilk mesaja dahi bakmaya usenen arkadaslar icin tekrar veriyorum vdownload.eu adresinde leslienin bircok videosu mevcut ordan kolaylikla indirebilirsiniz.
Ayrica dailymotionda da birkac video var.

Merhaba ben 1. video ile başladım ama you tube de 3. var 2.yok.

2.nin linki dailymotion da hangisi?

Gecen sene leslie ve duzgun bi diyetle 10kilo vermiştim. Bu sene 3kilo kadar geri aldim maalesef...

Simdi havaların isinmasi ve ustumdeki agirligin gitmesiyle lesliecigimle spor olayina geri dönüyorummm :)

Gobek ve yan kisimlara odakli videolari ayarlayip başlıyorummmm en kisa surede

Bu arada soh
Hosgeldin canim. Bu arada sohbet basligimoz degisti. Burasi sadece gorsel paylasim icin. Egzersizler bolumundeki yuruyus ve leslie basligindayiz.

Ya bu arada yabancı dilim yok bnm nasıl alacağız hangisi daha iyi acaba Kusura bakmayın çok sordum sadece amazon damı var bir çok dvd var anlamiyorumda

Aslinda burada verilen linklerden birkac tanw indirip yapsan daha iyi. Hepsi hemen hemen birbirinin ayni. Birkac bolgesel calisma yaptigi video var onun disindakiler aerobik kardio.

Ya bu arada yabancı dilim yok bnm nasıl alacağız hangisi daha iyi acaba Kusura bakmayın çok sordum sadece amazon damı var bir çok dvd var anlamiyorumda
Mutlaka dvd alacagim diyorsan 4 power miles 5 really big miles walk off 30 radio remix party songs onerebilirim. Daha yeni olanlar. Bir de color miles olanlar var

Arkadaslar you tube da bulabildigim videolari ekliyorum.

Yeni videolari da cikmis bilenler bilmeyenlere bildirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…