Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
hiç spor gecmişim yok . nasıl kilo veririm diye araştırırken burayı buldum . 15 kilo fazlam var . dün hormon testlerimi yaptım normal cıktı . doktor 18 20 arası böyle kilo alımları normal dedi .
1 Mile In Home Walk! ek olarak
leslie 500 adım başlangıç için dogrumu yapıyorum acaba bide bu videoları hangi saatlerde yapmam gerekli

harika paylaşım teşekkür ederim. ..

harika bir paylaşım Teşekkürler. ..

Arkadaşlar karın çalıştırıcı leslie video aradım ama bulamadım youtube da bilenler link paylaşabilir mi...
teşekkür ederim. ..

Karin hareketleri en cok 3fast miles ve 70dk lik 5day slim down in icinde var. Ayrica karin calismasaniz bile leslie zsten yag yaktirici karindaki yaglar da eriyor dolayisiyla.

Gorsel paylasimda olan walk your belly flat var bir de walkit off ta var baska yok.

Karin hareketleri en cok 3fast miles ve 70dk lik 5day slim down in icinde var. Ayrica karin calismasaniz bile leslie zsten yag yaktirici karindaki yaglar da eriyor dolayisiyla.
çok teşekkürler tekrar...
Süpersiniz gerçekten. ..
indirip deneyeceğim sabirsizlaniyorum. ..

bende başladım ama inşallah dvm edebilirim.hergünmü yapacağız yoksa ara vermemiz gerekiyormu kızlar? b

Yenibaslayanlar hangi video ile baslamali?

Yardimci olursaniz cok sevinirim..

Burada paylasilan videolardan yavas olanlardan secebilirsin. Ilk zaman kendi temponda yap hareketlere alisana kadar.

bu videoları indiren varmı ben ilkini indirdim youtube kaldırdı hemen indiren varsa yardımcı olabilirmi.?

Arkadaşlar ben 5 mil fat burning walk videosunu arıyorum ama bulamadım. 550 sayfalık bi konu var bütün sayfalara bakamıyorum konu altında linki bulunuyorsa paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…