Leslie Sansone ile zayıflayanlar

dudish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
13
1
30
Arkadaşlar 3 gündür leslie sansone 3 mil walk yapıyorum. Çok fazla ter atıyorum yapıpta zayıflayan incelen var mı aramızda ? :)

selam canım kolay gelsinn ben de bir hafta önce leslie ye basladım beraber devam edebiliriz ben her aksam yorgunluğuma göre 1,3,5 mil den birini yapıyorum bakalım nasıl bir sonuç alcaz ama bence zevkli ve çok yormuyor çalısan bayanlar için çok iyi bence :) ayrıca squata da basladım çok değil ama en fazla 50 yapıyorum yorgunluguma göre değisiyo bakalmm neler olcak :)

selam.. bende sırf bu konuyu merakımdan kk ne üye oldum :) acaba zayıflayan varmı ve nekadar sürede zayıflandığını çok merak ediyorum ben daha bugün başladım 1 ay spor salonunda spor yaptığım icin direk 5 mile ile başladım faydasını görenlerden cevap bekliyorum :) tşkrl

fayda görülmeyecek gibi değil bence şahsen ben acayip gevşiyorum 45 dk veya 1 saat olunca hele su gibi oluyorum peşine mekik squat bel hareketleri falan da yapınca çok ii geliyo hissediyorum

bugün 3 mil yaptim :)
Konu sahibinede cevap vereyim kac kilosunuz bilmiyorum ama kilo verdirir kesinlikle ama istikrarli bir sekilde yapilirsa 1 ay tamamlayin tartida tekrar bakin ne kadar fark olucak :) (dinlenme günleride olsun )

bugün 3 mil yaptim :)
Konu sahibinede cevap vereyim kac kilosunuz bilmiyorum ama kilo verdirir kesinlikle ama istikrarli bir sekilde yapilirsa 1 ay tamamlayin tartida tekrar bakin ne kadar fark olucak :) (dinlenme günleride olsun )
katılıyorum vcnm sana hergun yapılmalı bence de yorgunsan az olanı yap cok ıı geliyo hem de zinde hissettiriyo

Merhaba herkese :) bu konu hk. deneyimlerimi yazıp karşılıklı motivasyon Sağlamak için üye oldum siteye diyebilirim :) leslie sansone 3 fast mile 2 hafta her akşam yapmıştım ağustos Ayında ve 15-20 günde 1 beden inceldim ve sıkılaştım. Şimdi kış aylarının verdiği uyuşuklukla başlamaya yeltensem de bir türlü başlayamadım. Belki sizinle birlikte tekrar bi atak yaparım. Sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum :)

peki hızlı olan 4fastve 5 mili nerden bulabilirim lütfen acilen bu kilolardan kurtulmam lazımda youtube da yok kaldırmışlar keşke daha önce indirseymişim

leslie 3 mil yapıyordum arada 4 mil yapmaya başladım geçen hafta 5 gün yaptım diyette yaptım 1 kilo 200 gram verdim .
belim 86 idi 85.5 olmuş . Ama ondan önceki hafta zumba yapıyordum diyetimin ilk haftası diyemi yoksa zumba yapıyorum diyemi bilmiyorum ama 2 kilo vermiştim . ilk hafta zumba yaptım 2. hafta leslie bu diyetimin 3.haftası leslie yapıyorum .

Merhaba arkadaşlar,
Doğumdan sonra leslie ile 3 mile yaptım 4 ayda 27 kilo verdim, kesinlikle evde kilo vermek isteyenler için iyi bir video, burada herkes sormuş ama kimse sonuç yazmamış :)
Diyette yaptım ama çok ağır bir diyet değildi, 3 mile üzerine son aylarda 1-2 mile videolarınıda yapıyordum, bir süre sonra alışıyorsunuz, tavsiye ederim, düzenli yaptğınızda kesinlikle sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…