Leslie, Mari Winsor, Jillian Michael, Ebru Şallı Plates, 8 min buns vs vs vs

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
Bunları yaparak ciddi anlamda kalça ya da basenleri incelten var mı arkadaşlar çok değil basenlerden 2 3 cm incelmek istiyorum ben ..
Uğraşarak yapıyorum kaç gündür 1 ay olcak nerdeyse çokmu çabuk sonuç istiyoruz acaba ..
Basenim tam kıvamındaydı ama 2 3 cm genişledi dikkat etmedim hiç Normal diyenler var ama ben daha incelsin istiyorum Kalçam güzel seviyorum çıkık ve kalkık.. Basenler üzdü işte

Burda birçok sayfaya baktım okudum ama kimse fotoğrafını koymamıs şunla şu oldu gibisinden ..
Kendi fotograflrınızı paylaşırsanız sevinirim

Ya da ben bunu sıkı çalıştım basenim eridi diyeceğiniz egzersiz .. Mari Winsorda bi iki hareket varbaseni kasıp kavuran ama olmayacak gibi geliyo :2::2::2::2::2::2:

Canim yaa, hepimizin derdi baska yerimizde. Ben sana Brazill Butt Liftten High Tight i öneririm o daha cok bacaklara yönelik. Bir süre dene faydasini görecegini düsünüyorum. Bir de Secret Weapon var yine brazilde. Linkleri bulamazsan eklerim sonra su an evde degilim.

Sanırım birtek brazil butt denemedim yoksa omu işe yarayacak
O çok korkutuyo beni gözümü ama high thigh dediğini görmemiştim bi bakayım..
Sağol bu arada diğerine bakayım ben görmedim onuda bakayım bulamazsam isterim senden

Canım ilkini buldum 18 dk lik video ama 2.yi bulamadım tanıtımı var sadece atarsan sevinirim

İlkinin orjinalini buldum 18 değilmiş daha uzunmuş profesyonel adam yapıyor..
Canım teşekkür ederim sen yaptınmı bunları ve etkisini gördün mü :26:

İlkinin orjinalini buldum 18 değilmiş daha uzunmuş profesyonel adam yapıyor..
Canım teşekkür ederim sen yaptınmı bunları ve etkisini gördün mü :26:

Brazil basliginda high tight yapip faydasini görenler var ben bir iki kez yaptim ama secret weapon hala yapiyorum zaman zaman. Düzenli yapinca cok sikilastiriyor bacaklari, özellikle ic bacagi. Ama hight tigh bütün bacak icin cok iyi. Bunlari haftada 3 kez yapip geri kalan zamanlara da leslie ya da baska bir kario eklersen faydasini görürsün. Son zamanlarda oldu diyorsan o bölge yaglanmistir kardio da gerekir.

mari winsor yapıp popo ve bacağı incelttim sadece onu bile yapsan faydasını görürsün mutlaka jillian 30 day tüm vücut için...oda işe yarıyor ama mari 18 dk mari 28 sen seçimini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…