Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 gündür leslie 3 mil yürüüorum aşırı yoruo ve terletio çok spor yapan bi insan olmadığımdandır Lesliele kilo vereniniz varmı kaç kilo verdiniz ne kadar inceldiniz?
2 gündür leslie 3 mil yürüüorum aşırı yoruo ve terletio çok spor yapan bi insan olmadığımdandır Lesliele kilo vereniniz varmı kaç kilo verdiniz ne kadar inceldiniz?
ben intertteki nerdeyse tüm yorumları okudum gerçekten işe yarıyormuş ki millet 10-15 kilo verdim diyor 1 ayda. bende bugun basladım 3 mil ve 5mil işe yarıyormuş terletiyormuş onu deniycem tabi diyettle birlikte bence işe yarıyor bende denıyecegım sende devam ett
canım o yürüyüş programı gibi bişey yapan kadının adı dışarda spor yapamaynların evde yapması için tam açıklayamadım youtube yaz leslie sansone die tam anlarsın