Leslie Günlüğüm

bembeyazfil

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
490
1.158
28 Mayıs 2020 tarihinde sağlıklı beslenme + Leslie’ye başladım :) Leslie yaptığım her gün bölgesel hareketler de ekliyorum

Başlangıç kilomu tartım olmadığı için bilmiyorum açıkçası devam etme konusunda kendime inancım olmadığı için ölçülerimi alma zahmetine girmemiştim. Baktım yapıyorum hemen tartı aldım :) İnsan evlenince kilo alır derlerdi ben bu inanışı yaşamışım durmadan yemişim var olan fazla kilolarıma yeni bir sürü kilo eklemişim aslında anlamam lazımdı az kalsın yuvarlanacaktım.

Yaklaşık 22 gündür her yaptığım günü notlarıma yazıyorum, artık buraya yazmaya karar verdim hedefime ulaşıncaya kadar durmak yok. Yolum uzun, bu yoldan keyif alıyorum. Artık başaracağıma inanıyorum

Not: Elimde Leslie videosu yok, YouTube’dan açıp yapıyorum. Uzun versiyonu Facebook’ta var Google’da aratınca çıkıyor. Leslie gerçekten işe yarıyor, mevcut kiloyu korumak için haftada 2-3 kez, benim gibi şüşko bir bireyseniz en az 6 gün yapmanız gerekiyor. Spor geçmişi olmayanlar 1 mile ile başlamalı ve az geldiği noktada arttırmalı. (Burası konuyu görüp ben de mi yapsam diyenlere :)) ) kilo vermek için 3 mile öneriliyor, 4 mile olan da çok eğlenceli o Facebook’ta olan video :)

Bugün: 3 mil yapıldı, iç dış bacak, göbek ve kol çalışıldı.

Bende hergün 3mil bazende 4 mil yapiyorum. 8 gün oldu başlayalı. Umarım çok iyi sonuçlar aliriz bu yolda ☺

Alacağız ben eminim :) istediğiniz zaman yazın buraya belki birbirimize yılma noktalarında gaz veririz :)

açıkçası ben de 22 günde bir şeyler oldu gören direkt fark ediyor :) bölgesel çalışmalarda eklemeyi unutmayın :)

1,2, ve 3 mil yapıyordum fakat hafif gelmeye başlayınca 5 mil yapmaya başladım inşallah bir sonuç alırım

2 gündür şiddetli geçen ağrilarim dan yapmiyorum. TARTIDA sağolsun hiç gülmüyor yüzüme. Motivasyonum yerlerde.

konudan bana bildirim gelmiyor ve şimdi görüyorum.Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir
Moral bozmak yok, ben oraya ne yazmışım yolum uzun ve ben bu yoldan keyif alıyorum. Siz de lütfen böyle düşünün. Tartı evet önemli ama bence sıkılaşmakta insanı mutlu ediyor o yüzden motivasyonum yerlerde diye bir şey kabul etmiyorum

Ben bu hafta kendi kendime temizlik yarışına girdim işten sonra bir tarafları temizleyip sporumu yapıyorum o yüzden pert bir şekilde hayatıma devam ettiğim için pek yazamadım

Dün akşam ve bu akşam sadece 3 mil yapabildim, bölgesel hak getire

Her gün en az 3 mil yaptım bu Leslie harika bir şey hele bir de sağlıksız her şeyi hayatından çıkarınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…