leslie 3 mile ile sonuç alan varmı?

Yapta gör. nasıl kimse yapmıyor diye sorabiliyorsun ilginç. forumda zilyon tane leslie başlığı varken. sağlıklı ve fit bir beden için spor başlığını okumanı tavsiye ederim.

Yapta gör. nasıl kimse yapmıyor diye sorabiliyorsun ilginç. forumda zilyon tane leslie başlığı varken. sağlıklı ve fit bir beden için spor başlığını okumanı tavsiye ederim.
yap ta gör diye bir itham olabilirmi bu kadar basit bir konu için saldırman ilginç ..
herkes merak ettiği kafasına takılan sorulara cevab bulabilmek için konu açıyor burda ..
ben soru sormadım ayrıca daha dikkatli okuyup cevab ver bundan sonra istersen ..ben sadece yazan olmayınca yapan yok sanırım diye yakındım kimseye hesap sormadım yani.kendime arkadaş aradım beraber yapabilmek için.
bende akıl edip bakmışımdır leslie sayfalarına istediğim cevabı bulamamışımdır belki.oyüzden burdan sorma gereği duymuşumdur.teşekkürler.

Saldırmıyorum. her yeni program çıktığında herkes başkalarının fayda görmesini bekleseydi kimse spor yapıp faydasını görmezdi değil mi ? başlığın soru işareti içeriyor bu arada.Sana en uygun sporu bulup hemen başlamalı.. insanity çok faydalı ama ne kadar süreyl yapar devamını getirir insan orası muamma. Neyse amacım polemik yapmak değil. Kolay gelsin.

24 ünden bugüne 6 gün leslie ile 3 mil yaptım ve son 2 gündür ip atliyorum, 40 beden pantolona girebilsem de çok sıkıyordu patlayacak gibi şuan üstümde 40 beden kotum ile kahvemi yudumlarken yazıyorum çok rahatım içinde :KK76:

İse yarıyor yaramaz mi. Şimdi kilo olarak sadece 1 kilo versem de benim için önemli olan gözle görülür bir sonuçtu ve devam edeceğim boşa akmiyor bu terler herkesi leslie ile biraz hareket etmeye devet ediyorum :KK49:

X