- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
Ikea iyi o zaman.Canım bende o sonradan masaya dönüşen gördüm ama ne kadar fazla işlev saglamligi güvenilir olmaz diye düşünüp vazgeçtim yoksa tatlı görünüyorlar masa şeklinde olanlar . Ben e bebek indirim beklicem birde anneme ikea alacağım. Dün komşuya gittim yaşındaçocuğu agir olanlardan alma getrp tasima tekerlklide olsa sorun dedi.
Ahh minik ahh bugün ikiside sabah beri nerdeyse yemediler en son çare kaşık mama deneyeceğim biberon agzlarina gitti mi kıyamet kopuyorPeki benim minigim napiyo ekstra olarak ondan bir atraksiyon bekliyorumdüzene girince ne güzel 2 evlat annesi olacaksn masallah
Bnkilerde aynı hiç takmıyorlar valla :)Susuyor mu cidden ya masallah o sussa acaba neden sustu derim kucagima alrm sanirsam ben
Seslensem asla durmuyor leon takmıyor beni
Aynen cnm çok şükür hemde canımıza okusalarda aşk bunlarŞabanın filmi var di ya kız bebek ağlayinca o da ağlıyordu onlarlacanımsın ana olunca öyle oluyor. Ben geçen yanindym uyurken içini çeke çeke ağladı 10 saniye kadar uykuya devam ben mutfağa attm kendimi bende ağladım.
aklıma küvezde kaldgi gün çok ağlamış ben gidnce içini çekiyordu çok mu ağladı neden böyle diye kıyameti kopardım da o geldi. Gece olup eve gelince ben çocuğumu alcam ordan diye ağlaya ağlaya zor susmuştu eşim annem babam yine boğazım dugumlendi
Rabbime şükürler olsun bugunlerimiz icin.
Her şeyine onun istediği düzene ayak uydurmaya calisyrm. Evde en ufak iş yapmıyorum esiri oldum ufak adamınşimdi azcik uyudu fotoğraf kopyalp size yazyrm
Bu ay nerdeyse tüm.bebeklerde oluyrms canım acikinca yerler sen hiç uzulmeAhh minik ahh bugün ikiside sabah beri nerdeyse yemediler en son çare kaşık mama deneyeceğim biberon agzlarina gitti mi kıyamet kopuyornapcam bilmiyorum
Cnm sabahtan aksama toplam 200 ml anca yediler uyudular da 120 ser yedirdim ins yarında öyle olmazlarBu ay nerdeyse tüm.bebeklerde oluyrms canım acikinca yerler sen hiç uzulme
Yarın daha iyi olurlar inşallahCnm sabahtan aksama toplam 200 ml anca yediler uyudular da 120 ser yedirdim ins yarında öyle olmazlar
Ins cnmYarın daha iyi olurlar inşallah
Evet sadece anne sütü alıyor hala ay ne bileyim ya bu kakalar mahvetti bizi. 2gündür zeytinyağı veriyorum doğal çanakkaleden geliyor. 2gündür günde 2kez yapıyorLeon'da 5 7 gün arası çıkıyor büyük wcsne ama sıvı hala. Anne sütü mu aliyor hala tek neden katı oldu ki? Umarım acısı ağrısı yoktur
Ben de böyle bir şeyler arıyordum.Kızlar ışıklı müzikli uygun fiyatlı oyuncaklar. Ben alıcam bunları yorumlarıda çok iyi hepsinin. Birde 7aralıkta Şok markete gelen güzel şeyler var. Özellikle topları alın derim. Ben oyun alanınıda alacağım bahçem olduğu için top havuzu yapacağım
Eki Görüntüle 2561941 Eki Görüntüle 2561942 Eki Görüntüle 2561943 Eki Görüntüle 2561944
Kesin ikea alacağım zaten canım sende düşün istersenMama sandalyesi kıyaslama youtubede sanirm hep ikea zebra mama sandalyesi kıyaslama yapılmış.
Biz de antilopta karar kıldık.Mama sandalyesi kıyaslama youtubede sanirm hep ikea zebra mama sandalyesi kıyaslama yapılmış.
Benim indirmdykn almayı dusundgm kullanisli bulmamışlar ikea ne zaman alcksnz onda da indirim zamanı yoksa alalım miKesin ikea alacağım zaten canım sende düşün istersen
Yok canim.dun 4 aylık oldu Leon.Biz de antilopta karar kıldık.
Ek gıdaya hiç geçtin mi?
Nedense zaman yaklaştıkça bi heyecan basıyor bana.. Minik kuşum yiyecek mi diye...bir de alerjik olunca korkuyorum da ya test bi etki olursa direkt yiyince diye.
İndiririm olmuyor sanırım onlarda.Benim indirmdykn almayı dusundgm kullanisli bulmamışlar ikea ne zaman alcksnz onda da indirim zamanı yoksa alalım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?