Leon'un Günlüğü

Ikea iyi o zaman.
Eşim de ıkeayı beğenmiş.
Bu ay alırız herhalde.

Ay dün bi arkadaş bebek görmeye gittik bebek 5 aylık.
Kadın bebeği yatak odasına bıraktı geldi.
Ben şok uyudu mu dedim.
Yok öyle oyalanıyor dedi.
1 saat ağlamadan oyalandı gitti baktı uyumuş dedi.
Ben şok Ben iptal.
Bizim oğlan da feryat figan o ara,

Çocuk ağlamıyor ya.
Sadece mızmız ediyor mesela. Sessiz sakin bir çocuk
Zeynep nasılsın diyorum utanıyor falan gülüyor sessiz sessiz.
Bizimkine diyorlar Ömer nasılsın falan. Bizimki coşuyor

Peki benim minigim napiyo ekstra olarak ondan bir atraksiyon bekliyorum düzene girince ne güzel 2 evlat annesi olacaksn masallah
Ahh minik ahh bugün ikiside sabah beri nerdeyse yemediler en son çare kaşık mama deneyeceğim biberon agzlarina gitti mi kıyamet kopuyor napcam bilmiyorum

Aynen cnm çok şükür hemde canımıza okusalarda aşk bunlar

Leon'da 5 7 gün arası çıkıyor büyük wcsne ama sıvı hala. Anne sütü mu aliyor hala tek neden katı oldu ki? Umarım acısı ağrısı yoktur
Evet sadece anne sütü alıyor hala ay ne bileyim ya bu kakalar mahvetti bizi. 2gündür zeytinyağı veriyorum doğal çanakkaleden geliyor. 2gündür günde 2kez yapıyor çok mutluyum ya bu hayatta bebeğimiz kaka yaptı diye sevinmekte varmış

Kızlar ışıklı müzikli uygun fiyatlı oyuncaklar. Ben alıcam bunları yorumlarıda çok iyi hepsinin. Birde 7aralıkta Şok markete gelen güzel şeyler var. Özellikle topları alın derim. Ben oyun alanınıda alacağım bahçem olduğu için top havuzu yapacağım

Ben de böyle bir şeyler arıyordum.
Oyun halısı kesmedi bizimkini. Aksiyon istiyor

Mama sandalyesi kıyaslama youtubede sanirm hep ikea zebra mama sandalyesi kıyaslama yapılmış.
Biz de antilopta karar kıldık.

Ek gıdaya hiç geçtin mi?
Nedense zaman yaklaştıkça bi heyecan basıyor bana.. Minik kuşum yiyecek mi diye...bir de alerjik olunca korkuyorum da ya test bi etki olursa direkt yiyince diye.

Biz de antilopta karar kıldık.

Ek gıdaya hiç geçtin mi?
Nedense zaman yaklaştıkça bi heyecan basıyor bana.. Minik kuşum yiyecek mi diye...bir de alerjik olunca korkuyorum da ya test bi etki olursa direkt yiyince diye.
Yok canim.dun 4 aylık oldu Leon.
Ben nedense çok rahatım çünkü 9 10 aya kadar yemesede tam tadım yapsa bile yeter diyorum
Hep olumlu dusunelim olumlu olsun insallah

Arkadaşlar uyku eğitimi için neden 6. Ayı beklemek gerekiyormus denk geldim videoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…