- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
Bizim atağın bitmesine de 23 gün kaldı.Çok şükür iyiyiz. 31gün daha devam edecek olan bir atağın içindeyiz Çok gazımız var hala ve kakamızda hep katıya yakın yaparken çok zorlanıyor. Hoş 3-5günde bir yapıyor zaten. Uykumuz falan çok iyi artık maşallah. Yoğurdu kendin mi yapıp verdin canım
Kızlar bir haftadır her gün akşam üstü gibi full midem bulanıyor. bugun test yapıcaminş bişey yoktur
Elbette cani yanmıyor ama bnm cnm yanıyor onlar ağlayınca biraz fazla duygusalım sanırım ama dediğin gibi alışmalılar bazi şeylereSonuçta canı yanmıyor.
Sadece alışkanlığı bıraktığı için protesto ediyorlar.
Ben ağladığında Hemen yanına gitmiyorum. Kendimi sakinleştirme becerisi kazansın diye
Valla ben baya sertim galiba.Elbette cani yanmıyor ama bnm cnm yanıyor onlar ağlayınca biraz fazla duygusalım sanırım ama dediğin gibi alışmalılar bazi şeylere
İkea alacağımHanımlar mama sandalyesi fikirlerinizi alayım...
Ikea antilop mu?
Çalşma maması da olabilen sandalyelerden mi?
Karar veremedim...
Peki benim minigim napiyo ekstra olarak ondan bir atraksiyon bekliyorum137 günlük oldu benimkilerde geçen hafta anamı ağlattılar sabaha dek bi biri bi biri uyanıp durdu mama biri ztn her zmn ki hali zor yiyor ötekininde iştah azaldı fln ama bir iki gundur şükür daha ıyiler ama uyku düzenimiz oturmadı birtürlü akşamları 8 de başlıyorum 11 11.30 a dek salla salla ölüyorum daha ama 12 de yatmadan mama veriyorum 4 te uyanıyorlar sonra 7 yada 7.30 da sonra 9 10 a dek uyanigiz sonrası Allah kerim gündüz yarımşar saat ya uyuyor ya uyumuyorlar bendede durumlar böyle cnm
Doktor demişse ve siz de faydasını goruyorsnz ne güzel sifa olsun yavrularaBu arada yoğurt veriyorum günlük bir yemek kaşığı kdr iyi geldi minnoslara bağırsakları düzen aldı hamd olsun
Benimki yeter ki meme olsun da nerde olursa olsun uyuyor. Hatta kucakta olsa da azcik uyku açılsa direk emse saatlerce uyuyabilirBenimki de kucakta sallanarak ve gezerek uyurdu.
Kollarım şimdiden kötü olunca Sallamadan yatakta uyumayı öğrettim. Hala tam adapte olamadı ama uyuyor şükür
Canım bende o sonradan masaya dönüşen gördüm ama ne kadar fazla işlev saglamligi güvenilir olmaz diye düşünüp vazgeçtim yoksa tatlı görünüyorlar masa şeklinde olanlar . Ben e bebek indirim beklicem birde anneme ikea alacağım. Dün komşuya gittim yaşındaçocuğu agir olanlardan alma getrp tasima tekerlklide olsa sorun dedi.Hanımlar mama sandalyesi fikirlerinizi alayım...
Ikea antilop mu?
Çalşma maması da olabilen sandalyelerden mi?
Karar veremedim...
Kuzum yaa sen hala 24 ağustos mu hesaplyrsn doğum tarihi seninkni mi baz alayım atakta ben. Bu ay neden 30gun sürecekms kiiÇok şükür iyiyiz. 31gün daha devam edecek olan bir atağın içindeyiz Çok gazımız var hala ve kakamızda hep katıya yakın yaparken çok zorlanıyor. Hoş 3-5günde bir yapıyor zaten. Uykumuz falan çok iyi artık maşallah. Yoğurdu kendin mi yapıp verdin canım
Leon'da 5 7 gün arası çıkıyor büyük wcsne ama sıvı hala. Anne sütü mu aliyor hala tek neden katı oldu ki? Umarım acısı ağrısı yokturÇok şükür iyiyiz. 31gün daha devam edecek olan bir atağın içindeyiz Çok gazımız var hala ve kakamızda hep katıya yakın yaparken çok zorlanıyor. Hoş 3-5günde bir yapıyor zaten. Uykumuz falan çok iyi artık maşallah. Yoğurdu kendin mi yapıp verdin canım
Hahaha artık bizde atak donemindn cikamicaz 1 yasa kadar sanırımTmm cnm tsk ederim 15 ağustos tu beklenen doğum tarihi bn atak geciricem yakında ztn :)
Şabanın filmi var di ya kız bebek ağlayinca o da ağlıyordu onlarlaÇok zor ya bn hiç ağlamalarına dayanamıyorum geçen gün yetişemedim azıcık ağladılar diye Bnde oturdum ağladım napcam böyle bilmiyorum ağlamadan da uyku eğitimi çok zor
Tatlım Almanlarda öyle yapiyrlrms her hizmetini yapmış agliyrsa yanina gtmyrlarms. Alman disiplini yapyrsn sanirsam farketmedenSonuçta canı yanmıyor.
Sadece alışkanlığı bıraktığı için protesto ediyorlar.
Ben ağladığında Hemen yanına gitmiyorum. Kendimi sakinleştirme becerisi kazansın diye
Kizz çocuğu vallahi şok oldum yazını görünceKızlar bir haftadır her gün akşam üstü gibi full midem bulanıyor. bugun test yapıcaminş bişey yoktur
Beslenme alt temizliği uyku vs ihtiyaçlarını asla ertemeden o an gideriyorum.Tatlım Almanlarda öyle yapiyrlrms her hizmetini yapmış agliyrsa yanina gtmyrlarms. Alman disiplini yapyrsn sanirsam farketmeden
Valla ben de 14 aydır adet göremedim neredeyse.Kizz çocuğu vallahi şok oldum yazını görünceben 40dan sonra hiç olmadım aklıma da öyle bişey gelmedi acabaa diyorum ama şimdiye mide bulantisndan ooo ne hale gelirdim teste gerek yok
Susuyor mu cidden ya masallah o sussa acaba neden sustu derim kucagima alrm sanirsam benBeslenme alt temizliği uyku vs ihtiyaçlarını asla ertemeden o an gideriyorum.
Ama karnı tok altı temiz uykusunu almış ise her ağlamasına kucağa almıyorum. Sesleniyorum ya da beni göreceği bir yerde duruyorum burdayım diyorum.
Zaten genelde susuyor.
Fransızlar da bu şekilde yaparlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?