Leon'un Günlüğü

Canım hepsiburada yürüyen ışıklı balık görmüştüm ucuzdu ama yorumları çok iyi değildi
Bilmiyorum bi inceleyeyim.
Gece saat başı uyanıyor gündüz 30 dakika uyuyor. Gözlerim acıyı uykusuzluktan artık. Yazı okuyamıyorum

Günaydın hanımlar nasilsiniz bebisler nsl
Canım günaydınlar 5 gün sonra 4 aylık olacak leon teyzesi. Öyle böyle geçiyor zaman yaramazlklr bilinçli olarak arttı sanki bu ay ama farkında olarak bakıyor dokunuyrya resmen daha bir sevgi bağı var aramzda şükürler olsun.
Senin nasıllar duzennz oluştu mu hic

4 ay 8 günlük oldu. Uyku düzenimiz perişan son bir haftadır.
Gece sürekli uyanıyor.
Geri dalması zaman alıyor..
Gündüz 30 dakikalık uykular yapıyor.
Ama çenesi düştü. Sürekli elleri yüzümde dokunup duruyor.
Gülüyor çığlık atıyor.

137 günlük oldu benimkilerde geçen hafta anamı ağlattılar sabaha dek bi biri bi biri uyanıp durdu mama biri ztn her zmn ki hali zor yiyor ötekininde iştah azaldı fln ama bir iki gundur şükür daha ıyiler ama uyku düzenimiz oturmadı birtürlü akşamları 8 de başlıyorum 11 11.30 a dek salla salla ölüyorum daha ama 12 de yatmadan mama veriyorum 4 te uyanıyorlar sonra 7 yada 7.30 da sonra 9 10 a dek uyanigiz sonrası Allah kerim gündüz yarımşar saat ya uyuyor ya uyumuyorlar bendede durumlar böyle cnm

Bu arada yoğurt veriyorum günlük bir yemek kaşığı kdr iyi geldi minnoslara bağırsakları düzen aldı hamd olsun

Benimki de kucakta sallanarak ve gezerek uyurdu.
Kollarım şimdiden kötü olunca Sallamadan yatakta uyumayı öğrettim. Hala tam adapte olamadı ama uyuyor şükür

Çok şükür iyiyiz. 31gün daha devam edecek olan bir atağın içindeyiz Çok gazımız var hala ve kakamızda hep katıya yakın yaparken çok zorlanıyor. Hoş 3-5günde bir yapıyor zaten. Uykumuz falan çok iyi artık maşallah. Yoğurdu kendin mi yapıp verdin canım

Benimki de kucakta sallanarak ve gezerek uyurdu.
Kollarım şimdiden kötü olunca Sallamadan yatakta uyumayı öğrettim. Hala tam adapte olamadı ama uyuyor şükür
Ayakta sallıyorum birini birini pusette öyle uyuyorlar aslında bir ara besiklerinde uyuyordular annem gelince düzen değişti

Evt cnm kendim mayaliyorum bizimkilerde mi atak geciriyo napiyo anlamadım sabah beri öldürdüler beni yeni kahvalti yapiyorum oda biri uyudu biri gene kucakta

Ayakta sallıyorum birini birini pusette öyle uyuyorlar aslında bir ara besiklerinde uyuyordular annem gelince düzen değişti
Bizü 4. Ay mahfetti. Gündüz zaten uyumuyordu pek sabah 30 dakika öğlen 30 dakika bazen 2 3 gibi uyurdu 1.5 saat ama çoğu zaman uyumadı yine 30 dk uyurdu. Gece 7 de yatar gece 3 e kadar uyurdu. Emer yatardı sonra 5 e kadar uyurdu. Yine kalkar emerdi. 6.45 de uyandırdı.
Şimdi 7 de yatıyor uyanıp duruyor.
Zombi oldum.
Uyku eğitimi de yarım kaldı tabi.
Şu an tek derdim uyusun.
6 aylık olunca kim west ile eğitim vermeyi düşünüyorum.
Tabi o zamana kadar uykusuzluk kafama vurmazsa.
Baktım olmuyor direkt feber ile 4 günde çözmek niyetindeyim.

Çok zor ya bn hiç ağlamalarına dayanamıyorum geçen gün yetişemedim azıcık ağladılar diye Bnde oturdum ağladım napcam böyle bilmiyorum ağlamadan da uyku eğitimi çok zor

26gün kalmış bitmesine yaklaşık 1haftadır da atak dönemindesiniz canım. Bu biraz uzun sürüyor malesef
Tsk ederim cnm ne atakmis ya 26 gün daha mi off offf tahmin ettim dedim var bisi bir haftadır delirdim daha şaştı tüm düzen iştahsızlık başladı Allah hepimizinde yardımcısı olsun sağlıkla büyüsün kuzucuklarimiz ins

Çok zor ya bn hiç ağlamalarına dayanamıyorum geçen gün yetişemedim azıcık ağladılar diye Bnde oturdum ağladım napcam böyle bilmiyorum ağlamadan da uyku eğitimi çok zor
Sonuçta canı yanmıyor.
Sadece alışkanlığı bıraktığı için protesto ediyorlar.
Ben ağladığında Hemen yanına gitmiyorum. Kendimi sakinleştirme becerisi kazansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…